Arestat preventiv pentru tâlhărie în formă continuată

0
26

Un bărbat de 28 de ani din judeţul Mehedinţi, care locuieşte fără forme legale în Craiova şi este recidivist, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, ieri după-amiază, pentru tâlhărie în formă continuată. Bărbatul a fost prins în flagrant, cu o zi înainte, în timp ce tâlhărea un craiovean de 84 de ani, în scara unui bloc din Brazda lui Novac.

Conform reprezentanţilor IPJ Dolj, poliţiştii Secţiei 4 Craiova aflaţi în executarea atribuţiilor de serviciu l-au prins în flagrant, în cursul zilei de joi, pe Traian Roşu, de 28 de ani, din comuna Malovăţ, judeţul Mehedinţi, care, în scara unui bloc din cartierul craiovean Brazda lui Novac, i-a smuls geanta lui Ion Murgilă, de 84 de ani, din municipiu. Poliţiştii l-au dus la sediul Secţiei de Poliţie, au stabilit că este recidivist, întrucât a mai fost condamnat pentru fapte similare, şi locuieşte fără forme legale în Craiova, iar în urma extinderii cercetărilor s-a stabilit că, pe 1 mai a.c., a mai comis o tâlhărie, asupra lui Iulian Popescu, tot din Craiova, căruia i-a sustras un portmoneu în care avea suma de 140 lei.

“Împotriva celui în cauză s-a dispus începerea urmăriri penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie în formă continuată, fiind reţinut pe bază de ordonanţă şi introdus în arestul IPJ Dolj”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, comisar-şef Adrian Căpraru. Ieri după-amiază Traian Roşu a fost prezentat Judecătoriei Craiova, care i-a emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.