Europarlamentarul Marinescu va conduce campania electorală a PDL Dolj

4
112

Europarlamentarul Marian Jean Marinescu, însoţit de candidatul PDL la Consiliul Judeţean Dolj, Ştefan Stoica şi Mărinică Dincă, candidatul PDL la Primăria Craiova, a susţinut o conferinţă de presă la sediul partidului, ocazie cu care a anunţat că la aceste alegeri va îndeplini funcţia de şef de campanie pentru toţi candidaţii Partidului Democrat Liberal din judeţ. „O să coordonez campania electorală în Dolj, este o plăcere dar în acelaşi timp şi o mare responsabilitate. Aceasta este o echipă tânără, nu cu experienţă suficientă, ci mai mult decât suficientă pentru a face faţă. Oamenii îi cunosc pentru ceea ce au făcut. Trebuie să promovăm tineri care au experienţă, care au trecut prin viaţă”, a precizat Marian Jean Marinescu, prim-vicepreşedinte PDL Dolj.

Deputatul european a spus că viceprimarul Dincă a fost edil într-o perioadă foarte complicată. „Craiova a avut doi primari, cauzele le ştiţi foarte bine, sper să le ştie craiovenii. Dincă a fost primar într-o perioadă foarte complicată ceea ce arată că a putut să supravieţuiască, a trebuit să  reorganizeze Primăria, a fost o perioadă de criză, pe lângă faptul că trebuia să plătească datoriile lui Solomon, trebuia să îndeplinească şi dorinţele oamenilor. A reuşit să treacă cu brio peste această perioadă, a arătat ce înseamnă să fii primar, să te preocupe de nevoile oamenilor. Principala realizare a fost că a reuşit să acceseze bani europeni, mulţi, pe proiecte care aduc un plus oraşului”, a mai completat prim-vicepreşedinte al PDL Dolj.

La rândul său, consilierul judeţean Ştefan Stoica a precizat, că el compartiv cu alţi tineri politicieni nu a fost traseist şi a muncit în cadrul acestui partid. „Sunt la al doilea mandat de consilier judeţean. Lucrăm la oferta noastră electorală, ştim problemele din sănătate, din agricultură, investiţiilor”, a precizat Ştefan Stoica, consilier judeţean.


În legătură cu banii veniţi de la Guvern, europarlamentarul Marinescu spune că nu este de acord cu ceea ce se spune în aceste zile în mass-media. „Eu vă pot pune statistica pe masă. De-a lungul anilor Executivul a dat mai mulţi bani primăriilor USL. Este ipocrizie ceea ce se declară. Pe lângă aceste sume au fost daţi bani pentru proiecte în derulare, ce trebuiau terminate”, a spus Marian Jean Marinescu, prim-vicepreşedinte al PDL Dolj.

4 COMENTARII

Comments are closed.