UCL: PSG s-a sinucis pe “Bernabeu”, asistată de Benzema

0
473

Spectacol de cel mai înalt nivel pe “Santiago Bernabeu”, în derby-ul optimilor Champions League. Portarul Donnarumma a declanşat remontada lui Real Madrid, continuată de defensiva lui PSG şi desăvârşită de Benzema, care a reuşit tripla, pe gafele neverosimile ale parizienilor. După trei reprize din dubla din optimi, PSG avea 2-0 la general, ambele goluri semnate de Mbappe, iar partida curgea spre o calificare firească a francezilor, care şi-au dominat net adversara. Numai că  portarul şi fundaşii l-au îngropat pe Pocchetino în ultima jumătate de oră, iar ofensiva nu a mai fost capabilă de reacţie, paralizată de erorile uriaşe  din apărare, incredibile pentru acest nivel.

În celălat meci al serii, Man City şi Sporting au epuizat golurile în tur, terminând cu un 0-0 discret, în umbra meciului de la Madrid.

Real Madrid – Paris Saint-Germain 3-1, în tur 0-1 Au marcat: Benzema ’61, ’76, ‘78 / Mbappe ‘39.

Manchester City – Sporting Lisabona 0-0, în tur 5-0.

În sferturi s-au mai calificat Liverpool şi Bayern Munchen. La 15 şi 16 martie se vor disputa celelalte optimi: Manchester United – Atletico Madrid (în tur 1-1), Ajax Amsterdam – Benfica Lisabona (în tur 2-2), Juventus Torino – Villarreal (în tur 1-1) şi OSC Lille – Chelsea Londra (în tur 0-2)