Fanii primesc banii înapoi pe bilete

0
166

O dată cu interzicerea accesului spectatorilor la competiţiile sportive din România, în luna martie, fanii care-şi achiziţionaseră deja bilete au fost anunţaţi în privinţa modalităţilor în care îşi pot  primi înapoi banii.

Astfel, toți suporterii Științei care și-au achiziționat bilete la meciurile cu FC Botoșani, Astra Giurgiu și FCSB, dar și abonamente de Play-Off își vor primi banii înapoi. Aceștia trebuie să aibă în posesia lor biletul sau abonamentul de Play-Off. Returnarea banilor se face la magazinul oficial din Electroputere Mall și magazinul mobil din Piața „Mihai Viteazul”. În cazul celor care și-au cumpărat bilete de la unul dintre partenerii Eventim, returnarea banilor se face din aceeași locație din care s-a efectuat achiziția. Suporterii care au achiziționat bilete sau abonamente de Play-Off online și nu au posibilitatea de a ajunge la Craiova sunt rugați să trimită un e-mail pe adresa contact@eventim.ro cu subiectul „returnare bani”, furnizând următoarele informații: numele complet și ID-ul comenzii.

Persoanelor care și-au achiziționat bilete la meciul România U21 – Danemarca U21, programată pe 31 martie, la Craiova, le va fi restituită contravaloarea acestora:

  • Până miercuri, 18 martie 2020, fiecare cumpărător va primi un e-mail de informare pentru returnarea sumei aferente comenzilor de bilete.
  • În interiorul mesajului va fi disponibil un formular de retur care trebuie completat și trimis la adresa info@bilete.ro.
  • Cererea de returnare va fi procesată în termen de 30 zile lucrătoare, de la primirea solicitării la adresa info@bilete.ro, începând cu data de 18 martie 2020. Contravaloarea biletelor (cu excepția taxelor de curierat, procesare sau transfer bancar, conform condițiilor de vânzare de bilete ale bilete.frf.ro și bilete.ro) va fi returnată în contul completat în formularul de retur.
  • Transferurile bancare se vor face în ordinea solicitărilor cu formularele de retur completate corect.