Cine este imaginea Electroputere Mall 2020?

1
4207

 Aproape 200 de tinere s-au înscris în Competiția #MALLSTAR pentru a deveni imaginea Electroputere Mall 2020, pentru sesiunile de cumpărături în valoare de 5.000 de euro, dar și pentru șansa de a deveni o vedetă a Craiovei.

Cu ocazia zilei de 8 Martie, reprezentanții centru comercial din Craiova, Electroputere Mall au ales câștigătoarea concursului #MALLSTAR. „Ea (n.r.Marina Vlad) va fi vedeta mall-ului și cu ea vă veți întâlni aici în fiecare săptămână pentru cele mai tari ponturi despre shopping și fun. A câștigat cel mai frumos job și va primi 5.000 de euro pentru asta”, au anunțat reprezentanții pe pagina de Internet. Tot ei informează că toate participantele meritau să câștige și că a fost foarte greu să se oprească asupra unei finaliste.

„Dintotdeauna am fost pasionată de fashion și de trenduri. Sunt foarte fericită și recunoscătoare că am fost aleasă imaginea Electroputere Mall. Ce îmi vine în minte? Un citat, și anume: Fă ceea ce îți place și nu va trebui să muncești nici măcar o zi din viața ta!”, a spus Marina Vlad în clipul de prezentare al câștigătoarei,  postat pe una dintre rețelele de socializare. 

Surprizele se țin lanț

Reprezentanții Mall-ului din Craiova au mai anunțat că au dublat acest premiu chiar dacă, inițial, au spus că vor avea un singur ambasador. „Pentru curajul ei de neoprit, pentru determinarea ei exemplară și pentru inima ei uriașă, Carmen va fi ambasadorul de suflet al Electroputere Mall și se va bucura de shopping și experiențe în valoare de 5.000 de euro. De acum, Carmen (n.r. Carmen Vasilescu) va putea transmite un mesaj puternic către toți dintre noi, nu doar către anumite comunități. Prejudecățile sunt doar mici obstacole în calea împlinirii unui vis. Atunci când crezi cu adevărat și te dedici unei cauze, răsplata va veni!”, au mai informat ei pe o platformă online.

Cea de-a doua câștigătoare, numită de juriul desemnat pentru selecția candidaților, ambasadorul de suflet al Electroputere Mall, spune că nu a vrut niciodată să fie văzută altfel, un lucru pe care nicio persoană cu dizabilități nu își dorește, crede ea. „Am participat la acest concurs pentru că știam că nu voi avea parte de un regim special. Mă bucur că acum, după ce am câștigat pot să transmit persoanelor atât celor defavorizate, cât și celorlalte, că suntem capabili să ne urmăm visurile și că dacă ne dorim ceva din suflet, va deveni realitate”, a spus Carmen Vasilescu.

„Le mulțumim tuturor fetelor înscrise în concurs, dar și celor care au votat pentru a stabili cele 5 finaliste”, este mesajul transmis de reprezentanții centrului comercial, Electroputere Mall din Craiova.

1 COMENTARIU

  1. Nu sunt răutăcioasă și nu am nici o problemă cu persoanele bolnave, Doamne ferește..dar femeia cu handicap NU poate reprezenta un asemenea mall..aiurea!

Comments are closed.