Alianţa USR PLUS: Bihorul este primul judeţ din ţară în care s-au încheiat discuţiile referitoare la formarea echipei comune de candidaţi la alegerile locale

0
152

Alianţa USR PLUS a anunţat, luni, că organizaţiile judeţene din Bihor au încheiat discuţiile referitoare la formarea echipei comune de candidaţi la alegerile locale, fiina anunţate şi primele nume. Sorin Briscan (Beiuş), Radu Gavra (Brusturi) şi Vasile Negrut (Oşorhei) sunt primii candidaţi oficiali ai Alianţei USR PLUS.

Alianţa USR PLUS a anunţat, luni, că organizaţiile judeţene din Bihor, conduse de Ioana Mihăila (PLUS) şi deputatul Silviu Dehelean (USR), sunt primele din ţară care au ajuns la un acord în ceea ce priveşte listele comune de candidaţi pentru alegerile locale, atât în municipiul Oradea, cât şi în judeţ, accentul fiind pus pe competenţa şi integritatea celor care vor reprezenta Alianţa USR PLUS în structurile locale.

În acest moment, Alianţa USR PLUS este pregătită să înceapă precampania electorală în Bihor, să-şi prezinte proiectele comune din diverse domenii şi propunerile de proiecte de politici publice. (Text și foto News.ro)