S-a semnat un nou contract de achiziție echipamente din fonduri europene

0
428

Compania de Apă Oltenia S.A. a semnat, astăzi, 09.12.2021, un nou contract de achiziție echipamente în cadrul ”Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dolj, în perioada 2014-2020”. Este vorba despre DJ-PR-04 Procurare și furnizare echipamente – Lot 4

Contractul pentru Lotul 4 al DJ-PR-04 Procurare și furnizare echipamentea fost adjudecat de S.C. MASCHINENBAU INDUSTRY S.R.L, la o valoare de 234.000,00 (fără TVA).

Societatea câștigătoare va livra Companiei de Apă Oltenia 10 Pompe autoamorsante 90 mc/h; un echipament G.P.S. și o Nivelă topografică digitală.

Conform contractului, reprezentanții firmei se vor ocupa de furnizarea acestor utilaje, necesare desfășurării activităților curente ale Companiei de Apă Oltenia, montaj (după caz), punerea în funcțiune, instruirea personalului, asistență tehnică, întreținere și reparații în perioada de garanție.

Durata contractului este de 32 de luni, din care 8 luni furnizare, montaj și punere în funcțiune a echipamentelor și 24 de luni perioada de garanție.

*

Investițiile cuprinse în „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dolj, în perioada 2014-2020” reprezintă un efort de a asigura un grad apropiat de 100% de acoperire cu servicii centralizate de apă și apă uzată în zona de operare a Companiei de Apă Oltenia, pentru îmbunătățirea condițiilor de viață a populației județului, beneficiari direcți fiind 355.405 locuitori. Acestea sunt împărțite în 22 contracte de execuție lucrări și 5 contracte de furnizare echipamente.