Reghe: “Nu vom rata play-off-ul, pentru că avem echipă bună”

0
1045

Discursul antrenorului Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf, înaintea meciului cu FC Voluntari, programat sâmbătă, de la ora 17.30:

„Ne pregătim intens pentru meciul de la Voluntari, sperăm să nu mai avem parte de ghinioane, să câştigăm toate punctele. ratăm foarte mult, ar trebui să fim mai direcţi, mai clari de la ce vrem. Vorbim mult pe marginea fiecărui meci, marcăm 6 goluri, dar primim 8 înm ultimele 3 meciuri. Nu este normal să avem asemenea sincope, la ceea ce ne dorim, trecem printr-o perioadă grea. Nu reuşim să jucăm cu acelaşi prim 11 din cauza accidentărilor. Tot respectul pentru Voluntari, pentru ce au făcut, dar eu am încredere că putem câştiga cele 3 puncte. Problemele mele sunt legate de jucătorii accidentaţi, de ratări, de primirea unor goluri uşoare. În ultimul meci dăm bară, ratăm penalty, luăm gol din ofsaid şi nu-mi aduc aminte ca Botoşani să ne fi creat mari probleme, decât în final, când pe o mare greşeală a lui Screciu ne puteau bate. Echipa joacă bine, nu ne este frică, încercăm să ne impunem, dar avem perioade în care ratăm ocazii simple. Când marcăm două goluri trebuie să se termine 2-0 sau 2-1, nu să pierdem. Ca joc, suntem puternici, avem determinare, avem ocazii, dar primim uşor goluri. Aceste goluri nu vin pe greşeli tactice, ci în urma unor greşeli personale. Sunt sigur că vom găsi la un moment dat un jucător care să marcheze de la 11 metri, deşi ar trebui să fie simplu.

Nu mi-e teamă sub nicio formă că nu prindem play-off-ul, cu toate că acum avem 5-6 echipe care sunt foarte apropiate, dar mai sunt multe meciuri şi am mare încredere în echipă, avem nivel bun şi putem face diferenţa. Putem vorbi chiar şi despre lupta la titlu, CFR şi FCSB şi noi vom juca un rol important în play-off. Nu se va rata play-off-ul, pentru că avem echipă bună. Ideea noastră este să construim o echipă care să câştige campionatul. Vreau ca jucătorii să joace fiecare în parte ca un campion, fiecare pe părticica lui, ca un puzzle. Sunt puţine momente când arătăm rău, dar pierdem puncte, pentru că ratăm, iar eu nu mă pot lua de jucători pentru că ratează, se întâmplă ca în viaţa unei echipe să existe şi asemenea ghinioane. Nu revin şi Găman nici Houri, mai sunt şi alte probleme de lot, şi Mirko Pigliacelli are o problemă, Marius Constantin este suspendat, dar avem un lot foarte valoros şi jucătorii care intră pe teren trebuie să facă diferenţa. Ne dorim stabilitate în partea defensivă şi cred că dacă antrenăm mai mult sistemul 3-4-3 ne va ajuta foarte mult în viitor” a declarat Reghecampf.

Laurenţiu Reghecampf, despre decizia celor de la Voluntari de a vinde bilete la preţul de 100 de lei, la meciul cu Universitatea Craiova:

„Nu ştiam că mai avem parte de asemenea episoade, suntem aproape de anul 2022, nu cred că este normal, nu cred că se mai întâmplă astfel de lucruri, fotbalul este pentru fani, vorbim de nişte oameni care vin să vadă fotbal, muncesc zi de zi pentru salarii care nu sunt foarte mari, pentru ei fotbalul este o relaxare, pot ieşi din aceste probleme, ar trebui să existe reguli în acest sens, fotbalul este pentru fani, nu pentru un stadion gol”.