Primul televizor inteligent marca Nokia a fost anunţat

0
250

Când se menționează marca „Nokia”, cei mai mulți dintre noi asociem numele imediat cu „telefon”. Cu toate acestea, compania se pare că se ramifică – sau, cel puțin, licențializează numele Nokia către terți comercianți. Conform raportului Gadgets 360, compania indiană Flipkart a primit drepturile de utilizare a brandului Nokia pentru televizoarele sale inteligente – „o premieră globală pentru marca la categoria televizoare”, potrivit Flipkart, care este un retailer major de comerț electronic din India.

Televizorul LED, „dotat” cu Android, Nokia Ultra HD (4K) de 55 de inchi va include două difuzoare de 24 de wați ca parte a unui sistem de sunet de la JBL by Harman (un alt aranjament de parteneriat). Deși Flipkart spune că televizorul are un sistem de operare bazat pe Android, acesta nu specifică Android TV. Televizorul include, de asemenea, un ecran 16: 9 cu o rată de refresh de 60Hz, suport pentru Dolby Vision și HDR10, trei porturi HDMI și două porturi USB.

Acest prim televizor marca Nokia se va vinde pentru un preţ de 41.999 de rupii indiene (echivalentul a aproximativ 589 dolari SUA). Conform Gadgets 360, acesta va deveni disponibil începând cu 10 decembrie a.c.