Premier League: Ibrahimovic, încrezător că va lua titlul cu United

0
54

Fotbalistul suedez Zlatan Ibrahimovic a declarat, miercuri, faptul că este încrezător în privinţa câştigării trofeului Premier League cu Manchester United şi a precizat că performanţele sale se vor îmbunătăţi atunci când se va obişnui cu ritmul de joc din Anglia, notează Reuters, conform Mediafaz.

Atacantul în vârstă de 35 de ani a înscris şase goluri în campionat de la startul sezonului, inclusiv două împotriva lui Swansea City la finele week-end-ului trecut, când Ibrahimovic a încheiat o perioadă de două luni fără gol marcat.

Manchester United a început slab sezonul şi se află pe locul şase în clasamentul Premier League, la opt puncte de liderul Liverpool. Zlatan Ibrahimovic a precizat însă că United nu va renunţa în lupta pentru titlu, dar echipa trebuie să-şi îmbunătăţească prestaţiile pentru a recupera handicapul.

“Dacă aş câştiga trofeul Premier League, aproape că m-aş lăsa de fotbal în ziua următoare. Sper să câştig acest titlu…îl vom câştiga! Am avut ghinion în câteva meciuri, dar rămânem încrezători. Atunci când crezi cu tărie, se va îndeplini”, a spus Ibrahimovic.

Zlatan este de părere că eşecul lui Manchester United din ultimele trei sezoane privind lupta la titlu, după retragerea lui Sir Alex Ferguson, înseamnă că toată lumea trebuie să muncească mai mult pentru a-i readuce pe “diavoli” în fruntea fotbalului englez şi european.

“Este o mare diferenţă între locurile fruntaşe şi cele de mai jos. Când nu mai eşti în frunte vreme de câţiva ani, se simte în rândul tuturor. Acest club este uriaş şi stiu cum este, am jucat doar la astfel de echipe. De aceea trebuie să muncim mai mult. Personal, am ratat destul de multe ocazii bune de gol în ultima vreme, nu mă aşteptam la asta, dar stilul de joc este diferit în Anglia. Ştiu că pot face mai multe, alături de echipă. Suntem abia în prima fază, în care ne cunoaştem şi încercăm să imprimăm un stil de joc”, a mai precizat Ibrahimovic.

Zlatan Ibrahimovic a câştigat trofee în patru ţări diferite şi a jucat pentru Ajax Amsterdam, Juventus, Inter Milano, Barcelona, AC Milan şi Paris Saint Germain. Suedezul a câştigat minimum un trofeu în fiecare sezon jucat începând din 2001.