SCM Craiova, învinsă în derby de Vâlcea

0
223

SCM Craiova a pierdut derby-ul Olteniei la handbal feminin, cu SCM Rm. Vâlcea, în Sala Polivalentă, scor 27-23, la pauză 14-8. Formaţia oaspete a rămas pe primul loc în Liga Florilor, cu maximum de puncte după 6 etape, profitând şi de primul eşec stagional al Coronei Braşov, la Buzău. În schimb, formaţia lui Bogdan Burcea se află pe poziţia a opta, cu 9 puncte, după 3 victorii şi 3 eşecuri în campionat. Formaţia vâlceană a dominat partida şi s-a impus fără emoţii în Bănie, după ce a condus din start până la final, de multe ori la diferenţă de 5-6 goluri.

Din păcate, SCM Craiova s-a confruntat cu încă o accidetare, după ce Bobana Klikovac a suferit o entorsă pe final de joc. Klikovac se accidentase grav acum un an şi jumătate, înainte de plecarea de la Craiova la Ferencvaros. La Craiova au abundat accidentările în ultima perioadă. Ţicu abia a revenit pe teren, Cristina Zamfir la fel, dar a fost folosită numai în faza de apărare, în timp ce Trifunovic, Havronina şi Tătar sunt accidentate în continuare.

Convocată din nou la lotul naţional, după 3 ani de absenţă, Patricia Vizitiu a continuat seria evoluţiilor excelente şi a fost golghetera jocului.

Au jucat pentru SCM Craiova: Dzhukeva, Chetraru, Curmenţ (portari), Vizitiu 9 goluri, Klikovac 6, Ţicu 3, Tudorică 2, Orşivschi 2, Şelaru 1, Nikolic, Colac, Zamfir.

Următorul meci pentru echipa din Bănie este sâmbătă, de la ora 11 (în direct la TVR 2), în deplasare, cu Dunărea Brăila.