AIESEC Craiova recrutează noi membri

0
194

AIESEC Craiova caută membri noi pentru organizația studențească, recrutarea derulându-se săptămâna aceasta, până vineri, 12 octombrie. Organizația încurajează orice student, indiferent de anul de facultate sau specializare, să fie curios și interesat de posibilitatea de a se forma personal și profesional prin multitudinea de activități pe care AIESEC le oferă. AIESEC îi invită pe toți cei interesați, în fiecare zi, între orele 10:00 – 16:00, în incinta Universității din Craiova, la intrarea Facultății de Litere. Site-ul oficial stă la dispoziția celor care vor sa afle mai multe informații: https://join.aiesec.org.ro.

«Voluntarii au ocazia să învețe să lucreze în echipă, să participe la schimburi de experiență, fie ele la nivel național, dar și internațional, au posibilitatea să facă vânzări către companiile locale, și nu numai. Ei au șansa să dezvolte și să dobândească unele calități care sunt foarte utile și căutate la tinerii din piața muncii, de la abilități de marketing, public speaking, PR, vânzări, sau care vor să ofere studenției șansa de a fi una de neuitat, alături de oameni la fel de entuziaști și curioși. Profilul liderilor pe care AIESEC îl căută este unul destul de simplu: oameni curioși și entuziaști, care cunosc limba engleză la un nivel conversațional, să fie studenți cu vârsta cuprinsă între 18 și 29 de ani  și care înțeleg importanța voluntariatului în comunitatea locală», se precizează într-un comunicat de presă al organizaţiei locale.

AIESEC este o asociație studențească globală, non-guvernamentală, independentă, non-profit, condusă de studenți sau proaspăt absolvenți ai unei instituții de învățământ superioară. Este prezentă în 126 de țări și teritorii și are ca scop dezvoltarea abilităților de leadership ale membrilor săi.