Craiova: Prins circulând cu 101 km/h pe Calea Severinului

0
371

Conform IPJ Dolj, ieri, 8 iulie a.c., poliţişti din cadrul Serviciul Rutier Dolj – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene, Biroului Rutier Craiova, dar şi efectivele formaţiunilor rutiere din cadrul Poliţiilor Băilesti şi Calafat au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulație generate de nerespectarea de către conducătorii auto a regimului legal de viteză. La activitate au participat 20 de poliţişti, care au aplicat 88 de sancţiuni contravenţionale. Dintre acestea, 59 au fost aplicate pentru nerespectarea limitelor legale de viteză. Valoarea sancţiunilor aplicate de oamenii legii este de peste 17.000 lei. De asemenea, poliţiştii au reţinut 6 permise de conducere şi au constatat o infracţiune la regimul circulaţiei.

Exemple:

  • Un tânăr de 23 de ani, din Craiova, a condus un autoturism pe strada Râului, cu viteza de 79 km/h şi nu a oprit la semnalul regulamentar al polițistului. Totodată, poliţiştii au stabilit că şoferul avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. S-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi a fost sancţionat contravenţional conform prevederilor O.U.G. 195/2002-R.
  • Un bărbat de 51 de ani, din Craiova, a condus un autoturism pe Calea Severinului, cu viteza de 101 km/h. Acesta fost sancţionat contravenţional conform prevederilor O.U.G. 195/2002-R.