Cetăţean iranian depistat cu şedere ilegală

0
134

imigrariPoliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări Dolj au desfăşurat, în data de 6 iulie a.c., o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străinilor.

Cu această ocazie a fost depistat cu şedere ilegală un bărbat, în vârstă de 47 ani, din Iran, care la expirarea dreptului de şedere nu a părăsit România şi nici nu a întreprins demersuri legale pentru prelungirea acestui drept.

Urmare a celor constatate, poliţiştii Serviciul pentru Imigrări al judeţului Dolj au emis pe numele acestuia o decizie de returnare prin care este obligat să părăsească ţara noastră în termen de 15 zile. Totodată, acesta a fost sancţionat contravenţional cu avertisment.

Serviciul pentru Imigrări al judeţului Dolj va continua activităţile de prevenire şi combatere a şederii ilegale a străinilor. Oamenii legii fac un apel către toţi cetăţenii străini de pe raza judeţului şi invitându-i să îi contacteze pentru orice aspect legat de aplicarea  prevederilor legale, la sediul Serviciului pentru Imigrări Dolj, din strada „Amaradia” nr. 32-34, la numărul de telefon 0251/40.75.00, interior 20317, 20323, 20265, sau vizitând site-ul public la adresa www.igi.mai.gov.ro.