Baschetbaliştii Craiovei, eliminaţi în sferturile play-off-ului

0
380

Echipa de baschet a Craiovei a pierdut cu 75-73, pe sferturi: 20-16, 22-19, 20-23, 13-15, meciul al treilea, cel decisiv, al seriei de play-off cu FC Argeş, şi astfel baschetbaliştii antrenaţi de Vitaly Stepanovski s-au oprit în faza sferturilor. Michael Qualls a avut şansa de a-şi califica echipa în semifinale, dar a ratat aruncarea de 3 puncte, cu 4 secunde înainte de final.

Au jucat pentru SCMU Craiova în meciul din Trivale: Qualls 18 puncte, Vârnă 12, Hawley 12, Kennedy 10, Ţâbârnă 10, Robinson 5, Gavriloaia 4, Andrieş 2, Blaj Voinescu.

„În primul rând, felicitări pentru Pitești și mult noroc în semifinale. A fost o înfrângere grea pentru noi, deoarece a venit în ultimele secunde și am avut șansa de a merge în semifinale. Nu mai putem schimba asta. Pitești este o echipă bună, cu un antrenor bun și un lot la fel. Mai erau doar 2.9 secunde și am crezut că vor schimba totul în defensivă. L-am introdus pe Bogdan sub panou, în caz ei schimbă și rămân cu un jucător mai mic. Aceasta a fost prima idee, iar dacă nu ar fi schimbat, trebuia să-i păsam celui mai bun marcator al nostru și al campionatului pentru a crea o aruncare. Qualls are această calitate de a marca din situații dificile de 1 la 1. Nu au schimbat, el a ratat. Acesta este baschetul“, a spus Vitaly Stepanovski, pentru baschet.ro.