Se deschide expoziția de fotografie #InstaCraiova

0
283

La Sala Studio a Teatrului pentru Copii și Tineret “Colibri” (Calea București nr. 56) va avea loc sâmbătă, 11 mai, ora 19.30, vernisajul expoziției de fotografie #InstaCraiova – ediția a IV, organizat de Asociația April Hub. Expoziția va fi deschisă în perioada 12-31 mai 2019, de luni până sâmbătă, în intervalul orar 10.00-19.00, iar duminica, între orele 10.00 şi 13.00.

Utilizatorii cu un profil public de Instagram din Craiova au fost provocați să găsească cele mai verzi locuri din Craiova și din jurul orașului, să urce fotografiile pe rețeaua de socializare, utilizând hashtagul #InstaCraiova. 100 dintre aceste fotografii au fost selectate, de la peste 60 de instagrameri, și vor fi expuse în cadrul celei de-a IV-a ediții a proiectului fotografic.

“Anul acesta, proiectul #InstaCraiova are ca tematică Jungla Urbană. Conceptul de junglă urbană (urban jungle) este din ce în ce mai popular în arhitectură. Dacă în anii trecuți echivala cu ideea de junglă de beton, agitația din oraș și lupta pentru propria existență, acum conceptul de junglă urbană se referă la crearea mai multor oaze de verdeață în oraș, la spații verzi și chiar la grădini verticale în exteriorul clădirilor”, se precizează într-un comunicat de presă al organizatorilor. Din august 2016, de la începerea proiectului fotografic, până în prezent, 13.000 de fotografii spun povestea craiovenilor sub hashtagul #InstaCraiova.

Proiectul fotografic #InstaCraiova, organizat de Asociația April Hub, se bucură de sprijinul Teatrului pentru Copii și Tineret “Colibri”, anul acesta având ca parteneri: SERVE Clubul Cavalerilor și Florăria April. Mai multe detalii puteți afla urmărind hashtag-ul #InstaCraiova pe Instagram sau de pe contul @Instacraiova, de pe site-ul www.instacraiova.com sau de pe evenimentul de pe Facebook – https://www.facebook.com/events/1755359201230400/