Europarlamentarul Marian-Jean Marinescu, premiat de Industria Europeană a Aviaţiei Business

0
82

marinescu 1Europarlamentarul Marian-Jean Marinescu, vicepreşedintele grupului EPP din Parlamentul European, membru în Comisia de Transporturi şi Turism, a primit premiul pe 2017 acordat de Industria Europeană a Aviaţiei Business – EBACE 2017. În calitatea lui de membru activ al Parlamentului European, Marian Jean Marinescu a amplificat gradul de cunoaştere si conştientizare a domeniului aviaţiei de business la nivelul decizional european. 

Marian-Jean Marinescu a fost invitat la ceremonia de decernare a premiului oferit de Industria Europeana a Aviaţiei Business in Geneva (Elveţia) pe data de 22 mai 2017. Premiul EBACE (European Business Aviation Award) este acordat persoanelor sau companiilor care au contribuit în mod semnificativ la dezvoltarea aviaţiei de business.

marinescu„În acest moment am primit o scrisoare, o invitaţie pentru data de 22 mai, prin care am fost anunţat despre acest premiu ca urmare a faptului că eu am susţinut întotdeauna şi această categorie de aviaţie şi anume aviaţia de business, vorbim de avioanele mici… desigur, pe lângă celelalte categorii. Am susţinut şi susţin această categorie de aviaţie pentru că eu cred că este de viitor şi împreună cu aeroporturile regionale pot să decongestioneze transportul aerian, pentru că se aglomerează din ce în ce mai mult. Cred că juriul a ţinut cont de faptul că întotdeauna în toate documentele, în toate luările de poziţie am introdus şi referiri la aviaţia de business, în sensul dezvoltării acestei categorii de transport aerian”, a subliniat europarlamentarul Marian Jean Marinescu.