Până pe 24 mai: “Castigă-ţi creditul înapoi”

0
133

Banca Comercială Română (BCR) lansează o campanie de promovare a creditelor noi de nevoi personale cu accent pe accesibilitate şi simplitate – dobândă de la 13.5%, Zero comision de analiză (pentru oricine îşî încasează salariul sau pensia la BCR sau alege să-şi refinanţeze creditele, cardurile de credit la BCR) şi asigurare de viaţă gratuită. Banca solicită numai 3 acte pentru acordarea creditului de nevoi personale fără garanţii: adeverinţa de salariu, fişa fiscală/formular BCR şi factura de utilităţi sau talon de pensie, decizie de pensionare definitiva şi factură de utilităţi, în cazul veniturilor realizate din pensii.

BCR va derula, până pe 24 mai a.c., o campanie de promovare a creditelor noi de nevoi personale – “Castigă-ţi creditul înapoi”. Banca oferă prin tragere la sorţi săptămânală, 7 premii x valoarea creditului Divers BCR. Eligibili pentru tragerea la sorţi sunt clienţii care contractează un credit Divers şi un card de credit. De asemenea, BCR va acorda clienţilor care iau un credit de nevoi personale cu ipoteca 7 premii acordate prin tragere la sorţi în valoare de 5.000 lei (net). Banii vor fi acordaţi în contul curent al clientului, tragerea la sorţi urmând să aibă loc pe 5 august 2013. „Este o prioritate pentru noi îmbunătăţirea relaţiei cu clienţii noştri, astfel continuăm optimizarea procesului de acordare de  credite. Ne-am concentrat pe simplificare şi după aplicarea noilor prevederi privind fiţa fiscală, documentele solicitate clienţilor rămân în continuare 3. Totodată, nu percepem comision de analiză clientilor nostri care fie îşi virează sau aleg acum să îşi vireze salariile sau pensiile la noi. Sperăm să ne ridicam la nivelul aşteptarilor clienţilor noştri în perioada următoare, finanţând diversele lor nevoi: amenajări/remobilări în casă, cheltuieli specifice sărbătorilor de Paste sau neprevazute, precum şi reducerea obligaţiilor lunare de plată prin refinanţarea creditelor etc.”, a declarat Roxana Cristea, Sef Departament Credite Negarantate, BCR.

“Împreună schimbăm povestea”

Anca Rarău

Continuând şirul poveştilor schimbate în bine, pe noua platformă de comunicare a băncii, BCR lansează o nouă campanie cu final fericit, de data acesta pentru un produs atractiv de creditare: DIVERS BCR. „În continuarea platformei de comunicare “Împreună schimbăm povestea”, care a fost bine primită în piaţă, de la lansarea sa, în luna februarie, eroul zilelor noastre este Harap Alb, care are nevoie de bani pentru a-i îndeplini dorinţele domniţei sale, Fata lui Roş Împărat. Însă tânărul face lucrurile altfel: lasat baltă de ajutoarele sale Ochila şi Setila (adica bunica ochelaristă şi prietenul mereu însetat), el îşi duce la bun sfârşit planurile luand un credit DIVERS BCR. Astfel, în loc să treacă prin încercări imposibile în dorinţa de a-i oferi iubitei sale un cadou generos pentru casă, Harap Alb rezolvă problema simplu şi astfel schimbă povestea. În “mai bine”, desigur. Campania este declinată în TV, outdoor tradiţional şi de tranzit, online, BTL şi neconvenţional şi aduce în faţă creditul DIVERS BCR, dar este şi un motiv pentru a reaminti clienţilor oportunităţile de creditare pe care banca le oferă”, a declarat Anca Rarău, Director executiv Directia Marketing, BCR.


BCR oferă posibilitatea obţinerii aprobării creditelor de nevoi personale şi a cardurilor de credit şi prin telefon, prin apelarea gratuită aInfoBCR(zilnic, între 8.00 şi 22.00): 0800.801.BCR (0800.801.227) sau prin transmiterea unui SMS cu textul “Credit” la 1780, tarif normal.