Surpriză de 8 Martie – Primarul PD-L al oraşului Filiaşi, Nicolae Stăncioi, a trecut la PSD

24
368

Pentru PSD Filiaşi a devenit deja o tradiţie ca de 8 Martie să ofere flori femeilor din Filiaşi. Nu au făcut excepţie nici în acest an. Social-democraţii au trecut prin piaţa din localitate, la magazine şi la instituţiile din oraş, pentru a-şi arăta gestul de preţuire faţă de doamne şi domnişoare. Evenimentul nu a fost unul lipsit de surprize, plăcute speră pesediştii, pentru că alături de preşedintele PSD Filiaşi, Alin Golumbeanu, şi consilierul judeţean Fănel Văduva, în fruntea social -democraţilor s-a aflat şi primarul Nicolae Stăncioi.

În faţa sediului PSD din Filiaşi, la primele ore ale dimineţii, a fost, ieri, o mişcare de trupe impresionantă. Peste 300 de membri şi simpatizanţi s-au adunat pentru tradiţionalul, deja, eveniment de 8 Martie. În jurul orei 9.30, aceştia au plecat în oraş pentru a oferi flori doamnelor şi domnişoarelor pe care le-au întâlnit. Nu a scăpat nici o femeie care să nu primească o garoafă şi urările tradiţionale. „Nu mă miră gestul celor de la PSD, pentru că ştiu că fac acest lucru în fiecare an. Nu sunt ca alţii de la alte partide, care, de exemplu, ne-au oferit mărţişor sau floare doar în aceast an, pentru că în vară este campanie electorală. Le mulţumim pentru gestul frumos şi le dorim şi noi o primavera frumoasă”, a declarat Ileana Enache din Filiaşi.

„Oferim flori doamnelor şi domnişoarelor şi preţuirea noastră”

Pesediştii nu au uitat nici magazinele şi instituţiile din oraş. „Este o plăcere a noastră ca în fiecare an să facem o acţiune cu ocazia zilei de 8 Martie. Oferim flori doamnelor şi domnişoarelor şi preţuirea noastră. Doresc să le transmit doamnelor şi domnişoarelor din oraşul Filiaşi, şi din întreg judeţul Dolj, o primăvară frumoasă şi lini ştită alături de toţi cei dragi, şi să le mulţumesc pentru că în fiecare zi ne fac nouă, bărbaţilor viaţa mai frumoasă”, a declarat preşedintele PSD Filiaşi, Alin Golumbeanu. Consilierul judeţean Fănel Văduva, responsabil, din partea PSD Dolj, de oraşul Filiaşi, s-a arătat încântat de acţiunea social-democraţilor filişeni: „Organizaţia din Filiaşi este una dintre cele mai puternice şi importante din judeţul Dolj. Acţiunea de astăzi (ieri n.r.), a fost una reuşită, şi doresc să le mulţumesc tuturor celor implicaţi în organizare. Organizaţia PSD Filiaşi a fost la înălţime, la fel cum au fost şi toate doamnele şi domnişoarele cărora le-am oferit flori cu ocazia zilei de 8 Martie. Le mulţumesc că ne-au primit cu inima deschisă şi le doresc o primăvară frumoasă”.

„Poate a simţit că din partea celor de la PSD va primi mai mult sprijin”

De câteva săptămâni, în oraşul Filiaşi, circula zvonul că primarul PDL Nicolae Stăncioi este în negocieri cu PSD-ul. Toate discuţiile s-au confirmat ieri, când în fruntea social-democraţilor filişeni, alături de liderul PSD Filiaşi, Alin Golumbeanu, şi consilierul judeţean PSD Fănel Văduva s-a aflat şi Nicolae Stăncioi. A fost o surpriză a celor de la PSD pentru locuitorii oraşului Filiaşi. Reacţiile femeilor din Filiaşi au fost pozitive, fiind totuşi surprinse atunci când li se ofereau florile din partea lui Nicolae Stăncioi şi a Organizaţiei PSD Filiaşi. „Nu mă interesează din partea cărui partid candidează primarul Nicolae Stăncioi. Important este ca pentru ora- şul Filiaşi să se realizeze ceva. Sunt foarte multe de făcut şi poate a simţit că din partea celor de la PSD va primi mai mult sprijin, pentru că de la cei de la PDL nu prea s-a văzut că a fost susţinut. Îmi doresc foarte mult ca primarul oraşului Filiaşi să creeze locuri de muncă şi să introducă apă şi canalizare pe toate străzile din oraş. Dacă primarul Nicolae Stăncioi va face aceste lucruri cu ajutorul celor de la PSD, îi doresc mult succes”, a spus Ioana Staicu.

Primarul oraşului Filiaşi, Nicolae Stăncioi:

„Ziua de 8 Martie este importantă pentru noi, bărbaţii, pentru că putem să arătăm preţuirea noastră celor care de-a lungul timpului ne-au învăţat ce este iubirea, grija, tandreţea, şi care ne sunt alături zi de zi ca mame, surori şi fiice. Astăzi am mers prin oraş, alături de organizaţia PSD Filiaşi, să împărţim flori doamnelor şi domnişoarelor, şi să le urăm o primăvară frumoasă. Îi asigur pe toţi locuitorii oraşului Filiaşi că în acest an vor avea parte de surprize plăcute, pentru că în sfârşit mai multe proiecte, la care lucrăm de câţiva ani, au fost aprobate şi vom începe să le implementăm, astfel încât nivelul de trai să fie acela pe care cu toţii ni-l dorim. Avem deja semnale pozitive şi din partea investitorilor. În curând se va deschide o fabrică de ulei ecologic în Filiaşi, care va crea în prima fază 70 de locuri de muncă. Am încurajat această investiţie, acordând anumite facilităţi investitorului, şi sperăm ca acesta să fie un semnal pozitiv şi pentru alţi investitori”.

Preşedintele PSD Filiaşi, Alin Golumbeanu:

„PSD este un partid deschis şi orice primire de noi membri este binevenită. Suntem în precampanie electorală şi este normal să întărim cât mai mult organizaţia, pentru că obiectivul nostrum este acela de a câştiga alegerile locale. Odată cu venirea domnului Nicolae Stăncioi alături de noi, PSD Filiaşi are un posibil candidat la Primărie, cu şanse reale de a-şi păstra funcţia”.

24 COMENTARII

 1. psd ultima javra ordinanara!din partea mea “n” voturiri pt dumbrava asa ca sa va aco modati ci alcoolicul tv.dumbrava
  (fir-ati-ai draculsa fiti toti

 2. Ce sa mai faca pdl la Filiasi?!
  Un om normal la cap nu are ce cauta in acest asa zis partid.
  Poate ptr publicitate pe stilpi si garduri.

 3. Oare PDL nu are un consilier sau membru marcant sa candideze?!
  Sau sunt chiar asa de slabi si trebuie sa importe candidati?

 4. Cel care a tinut PDL la Filiasi este Sandu Rascacea.
  Numai oamenii pe care ia ajutat acst om si tot nu se compara cu alti contracandidati.
  Ginditi va citi oameni au gaze si asta spune tot.

 5. La alegerile locale partidele conteaza mai putin, cu Stancioi la PSD si Dumbrava la PNL Filiasul nu o sa se schimbe.M-ai lipsea doar Ciocioc pentru a fi aceiasi candidati de 20 de ani PDL mi se pare ca are cei m-ai buni oameni probabil ca vor veni ca si candidat la primarie cu Rascacea sau Tudorica

Comments are closed.