Vătăjelu, despre Ouzounidis: “Cred că vom face treabă bună împreună”

0
961

După primele antrenamente sub comanda antrenorului grec Marinos Ouzounidis, fundaşul Universităţii Craiova, Bogdan Vătăjelu, a declarat: „Fiecare antrenor vine cu regulile lui, cu strategia lui, cu atmosfera lui, am apucat să vedem cât de cât ce vrea de la noi, a avut azi şi o discuţie mai îndelungată cu fundaşii şi ne-a explicat ce vrea de la noi. O să constataţi ce vom juca şi veţi trage concluziile. Nu cred că a fost crispare înainte de a veni el, dar în fotbal ai şi puţin noroc. Cu domnul Bergodi, jocul nu era extraordinar, dar am câştigat şapte meciuri la rând în play-off.  Cu Cornel Papură ne-a lipsit şi şansa, ţinând cont că am avut multe ocazii, dar nu le-am fructificat. Sper că noul antrenor va veni cu cunoştinţe, să avem repere, dar cred că este nevoie şi de şansă. Acea perioadă în care nu am câştigat ne-a făcut să înţelegem nişte lucruri. Cred că vom face treabă bună în continuare, ne înţelegem în toate limbile posibile cu noul staff, dar important este să înţelegem limba fotbalului. Sunt antrenamente mai intense, dar cu mingea. Multe lucruri nu se pot face, deoarece se joacă o dată la trei zile”.

Despre meciul cu FC Botoşani, din optimile Cupei României, programat joi, de la ora 20.30, Vătăjelu a spus: “Ne aşteaptă un meci greu, ca de altfel toate pe care le-am avut, într-o deplasare în care avem numai o victorie în ultimii şapte ani. Botoşani joacă fără mare presiune, joacă un fotbal ofensiv. Terenul este un impediment pentru ambele echipe, ambele suntem dezavantajate, fiindcă şi ei au un joc de posesie foarte bun. Va fi dificil să fie un joc spectaculos dacă terenul va fi la fel de greu. Îi respectăm pe adversari, dar respectul trebuie să fie până la un prag şi trebuie să facem totul pentru a ne califica mai departe. Sper să ne bucurăm la final” a declarat Vătăjelu.

Bogdan Vătăjelu a savurat înfrângerile rivalelor la titlu, CFR Cluj şi FCSB, din ultima rundă.

„Trebuie să ne câştigăm noi meciurile şi abia apoi să sperăm să se încurce şi CFR şi FCSB. Ne bucurăm că am mai micşorat distanţa, sperăm ca peste câteva etape să revenim noi pe primul loc”.