“Păţanii. Poveţe. Proiecte îndrăzneţe”

0
228

Reprezentanţa Comisiei Europene în România a lansat, luna trecută, un concurs al cărui obiectiv este strângerea a cât mai multor lecţii învăţate în perioada de finanţare 2007-2013 în ceea ce priveşte desfăşurarea cu succes a unui proiect cu fonduri europene. Termenul-limită de participare este 31 martie 2017. Premiul este o vizită de studii la Bruxelles, la Comisia Europeană.

concurs 1Reprezentanţa Comisiei Europene în România a lansat, în 15 decembrie, un concurs al cărui obiectiv este strângerea a cât mai multor lecţii învăţate în perioada de finanţare 2007-2013 în ceea ce priveşte desfăşurarea cu succes a unui proiect cu fonduri europene. Termenul-limită de participare este 31 martie 2017. Premiul este o vizită de studii la Bruxelles, la Comisia Europeană.

Concursul a fost lansat în paralel cu publicarea primei benzi desenate dedicate fondurilor structurale in Romania. Cei interesaţi să participe sunt invitaţi să îi transmită lui Alex, eroul benzii desenate, cunoştinţele pe care vor să le împartă cu alţi beneficiari referitor la elaborarea şi implementarea proiectelor cu finanţare UE.

În acest context, trebuiesc trimise trei exemple de lecţii învăţate la adresa: Reporter_Alex@fonduri-structurale.ro. Cele trei exemple trebuie să fie diferite de cele descrise în banda desenată “Păţanii. Poveţe. Proiecte îndrăzneţe”. Tragerea la sorţi a câştigătorului va avea loc în luna aprilie. Rezultatul va fi publicat pe pagina de internet a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.