Pogba, ca și plecat de la Manchester

0
260

Unul dintre cei mai controversați jucători francezi în acest moment, observat atât în teren cât și în afara lui datorită personalității sale unice în lumea sportului, este tot mai aproape de despărțirea de Manchester United.
Conform agentului său Mino Raiola, Paul Pogba ar trebui să parăsească gruparea de pe Old Trafford până vara anului 2021, datorită situației sale actuale de la clubul englez. Transferat în vara anului 2016 de la Juventus Torino în schimbul a 105 milioane de euro, Pogba venea după două sezoane extraordinare din Italia unde a reușit să se impună în fiecare sezon jucat în Seria A (4 sezoane)  și sa se califice într-o finala de Champions League pierdută de Juventus în fața Barcelonei (3-1) în 2015. Următorii ani petrecuți la Manchester nu au fost printre cei mai buni ai carierei chiar dacă a reușit să câștige trofeul Europa League în sezonul 2016/2017 și două Cupe ale Ligii cu United. Astfel în ultima perioadă au apărut zvonuri cum că Pogba va părăsi actuala echipa până la finalul stagiunii actuale iar Mino Raiola a confirmat toate aceste zvonuri într-un interviu acordat celor de la Tuttosport:

Este mai bine să vorbeşti clar, să priveşti înainte şi să nu pierzi timpul căutând vinovaţi. Paul este nefericit la Manchester United, nu se poate exprima aşa cum şi-ar dori şi cum aşteptăm şi noi. Trebuie să schimbe echipa, are nevoie să schimbe aerul. Cred că cea mai bună soluţie pentru ambele părţi ar fi să-l vândă în următoarea perioadă de transferuri.
Poate Juventus va fi viitoarea destinaţie a lui Pogba, de ce nu? Pe lângă multe alte lucruri, relaţia lui cu clubul şi cu foştii colegi este excelentă. În aceste vremuri, nu multe echipe şi-l pot permite pe Paul, dar cel mai important e să şi-l dorească cu adevărat.”, a încheiat Raiola.