Ivan: „La noi vine Moş Nicolae vineri, cu 3 puncte în meciul cu CFR Cluj”

0
174

Atacantul Ştiinţei, alături de cei trei Nicolae ai Craiovei Maxima, Tilihoi, Negrilă şi Ungureanu, au oferit cadouri copiilor instituţionalizaţi de la Centrul „Aripi de Lumină”

copiiMoş Nicolae a venit ieri pentru copiii instituţionalizaţi de la Centrul „Aripi de Lumină” din Bănie, clubul Universitatea Craiova dăruindu-le cadouri prin intermediul celor trei Nicolae ai Craiovei Maxima, Negrilă, Tilihoi şi Ungureanu, şi prin golgheterul echipei actuale, Andrei Ivan. Copiii nu au rămas datori mesagerilor Moşului, cărora le-au interpretat colinde şi le-au oferit câteva felicitări hand-made.

Andrei Ivan a fost recunoscut de câţiva dintre puştii de la „Aripi de Lumină”, care i-au dăruit felicitări şi podoabe lucrate manual şi i-au urat totodată să marcheze cât mai multe goluri. Atacantul i-a îndemnat să vină la meciuri pe noul stadion şi să se bucure de victoriile Ştiinţei. „Sunt foarte fericit să particip la astfel de acţiuni, prin care aducem o lumină în sufletele micuţilor. O să ţin ca amintire cadourile primite de la ei. Suntem într-o perioadă grea, aşa că trebuie să câştigăm vineri pentru a ne reveni şi să rămânem în cursa pentru podium. CFR Cluj este o echipă foarte bună, domnul Miriuţă a făcut o treabă excelentă acolo, dar noi vrem să-i batem. Pe Moş Nicolae eu îl aştept vineri, iar pe Moş Crăciun vinerea viitoare. Nu vreau să-mi aducă nici un transfer, pentru că îmi doresc să joc cu Universitatea Craiova în Liga Campionilor sau în Liga Europa. Când o să mai prind experienţă competiţională, atunci voi merge să joc în afara ţării. Pentru 2017 îmi doresc să am familia sănătoasă, fericită şi să joc cu Craiova în Liga Campionilor” a declarat Ivan. Acesta l-a încurajat şi pe coechipierul său, Rambe, după incidentele de la ultimul meci, în urma cărora a fost suspendat 6 etape: „Rambe este un jucător foarte bun, dar încă nu s-a acomodat la Craiova, veţi vedea în viitor de ce este capabil”.

Tilihoi: „Sper ca echipa să-şi continue ascensiunea”

Nicolae Tilihoi a comentat acţiunea de la „Aripi de Lumină”, dar s-a referit şi la sezonul actual al Ştiinţei. „Ca în fiecare an, clubul Universitatea Craiova se implică în astfel de acţiuni umanitare, sunt copii care chiar au nevoie de sprijin. Noi suntem ajutoarele lui Moş Crăciun, fiindcă Sărbătorile trebuie să aducă bucurie în case, inclusiv la casele de copii. Am văzut deja un copil mai ciocolatiu aşa, care se mişcă bine, poate peste câţiva ani va fi atacant la Universitatea, să nu mai luăm de peste hotare, să jucăm cu brazilienii noştri.  Eu o ţin din sărbătoare în sărbătoare, a fost ziua mea onomastică, urmează aniversarea, este o lună plină de festivităţi. Vineri o să fiu prezent la meci la Severin, o să dau lovitura de începere şi vreau să le transmit băieţilor o parte din energia mea pozitivă. Sper să continue ascensiunea echipei şi în acest sezon să terminăm sus în clasament, să nu mai repetăm parcursul modest de anul trecut” a spus Tilihoi.

„Ne bucurăm că putem să aducem bucurie acestor copii, atât prin intermediul cadourilor oferite de club, cât şi prin prezenţa noastră aici. Este o perioadă în care trebuie să ne gândim la cei mai puţin norocoşi” a declarat Nicolae Ungureanu.