Accident în lanţ, pe pasajul suprateran din Craiova

0
546

În această dimineaţă, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că, pe Bulevardul “Nicolae Titulescu”, din Craiova, a avut loc un accident rutier. Carambolul s-a soldat cu rănirea unui bărbat, care a fost condus la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit că un autoturism condus de o tânără de 29 de ani, din Craiova, pe pasajul suprateran de pe Bulevardul “Nicolae Titulescu”, din localitate, din direcţia Calea Severinului către strada “Carol”, ar fi lovit din spate un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din Craiova.
În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat către faţă, rezultând avarierea altor  atrei autoturisme, care circulau în aceeaşi direcţie de mers. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto de 45 de ani fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto a fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.