Târgul Online de Crăciun pentru Copii “Poveste de Crăciun” va fi deschis, începând din 20 noiembrie

0
529

Târgul Online de Crăciun pentru Copii “Poveste de Crăciun” va fi deschis, începând din 20 noiembrie, la Opera Comică pentru Copii. Potrivit unui comunicat tde presă, Opera Comică pentru Copii organizează şi în acest an “cel mai frumos eveniment pentru copii, o adevărată poveste cu zeci de activităţi specifice, de la muzică clasică şi colindători, la ateliere de creaţie, derdeluş, patinoar şi chiar bătaie cu bulgări”.

Toţi cei care doresc să participe la evenimentele pregătite în cadrul târgului sunt invitaţi să se înscrie din timp pe pagina evenimentului https://povestedecraciun.net.

Dintre cele mai iubite activităţi online se anunţă deja atelierele de creaţie LIVE, la care cei mici vor realiza diverse decoraţiuni cu ajutorul spiriduşilor pricepuţi, dar şi patinoarul, derdeluşul, bulgăreala sau întâlnirea cu Moş Crăciun, care abia aşteaptă să vorbească în direct cu cei mai cuminţi copii, precizează organizatorii.

Dintre activităţile evenimentului nu vor lipsi spectacolele Operei Comice pentru Copii, “Spărgătorul de Nuci” fiind doar cel mai aşteptat dintre ele. Iar pentru a crea adevărata atmosferă magică de sărbători, cete de colindători vor ajunge live în casele tuturor.