Subprefectul judeţului Dolj, Cristian Şovăilă, la Forumul Carierei: “Guvernul a acordat multe facilităţi antreprenorilor”

0
101

Subprefectul judeţului Dolj, Cristian Şovăilă, a participat astăzi, la Universitatea din Craiova, la deschiderea oficială a celei de-a treia ediții a Forumului Carierei, context în care a evidențiat implicarea administrației centrale în diverse proiecte capabile să contribuie la dezvoltarea economică a zonei și la susținerea întreprinzătorilor care pot crea locuri de muncă stabile.

Alături de  subprefectul judeţului, la evenimentul organizat în Aula „Mihai I al României“ au mai luat parte rectorul Universității din Craiova, prof. univ. dr. Cezar Spînu, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, viceprimarul municipiului Craiova Stelian Bărăgan, directorul general al INCESA, prof. univ. dr. Leonardo Geo Mănescu, exponenți ai mediului de afaceri și studenți.

“Sunt onorat să fiu astăzi aici, alături de dumneavoastră, la cea de-a III-a ediţie a Forumului Carierei – un proiect cu adevărat benefic pentru județul nostru, întrucât formează un liant între mediul de afaceri și studenții  Universității din Craiova, cei care se vor regăsi mâine în câmpul muncii.  Crearea locurilor de muncă reprezintă prioritatea în mediul urban. Şi eu ca mulţi din sala aceasta am stat de vorbă cu antreprenori, să văd ce şi-ar dori, ca să se instaleze în zona aceasta, o parte dintre aceşti antreprenorii  s-au stabilit deja aici  şi vor de asemenea să se dezvolte. Guvernul oferă foarte multe facilităţi iar antrenorii recunosc acest aspect.  Mă bucur să pot transmite acest semnal pozitiv, care ne arată faptul că sunt foarte multe lucruri bune şi  în  zona noastră. Iar viitorul nu arată rău deloc…”