Alex Mitriţă s-a transferat la Al Ahli Jeddah

0
809

New York City FC a anunţat azi că fostul căpitan al Universităţii Craiova, Alexandru Mitriţă, a fost împrumutat la Al-Ahli Jeddah până la 31 ianuarie 2022, iar clubul din Arabia Saudită  are opţiune de cumpărare.
”Pandemia de COVID-19 a avut un impact dramatic în privinţa călătoriilor spre Statele Unite. Aceste restricţii au împiedicat vizitele din ţările natale şi spre ţările natale ale jucătorilor, inclusiv România. Din cauza acestor restricţii, soţia lui Mitriţă, care este însărcinată cu primul copil al cuplului, a revenit în România în acest an. Având în vedere circumstanţele personale ale lui Mitriţă în contextul pandemiei, am simţit că cea mai bună mutare pentru toate părţile în acest moment este împrumutarea sa la Al-Ahli. El este cu siguranţă un jucător în care credem şi care ne-a ajutat să câştigăm meciuri în ultimele 18 luni. Nu ştim cât vor dura aceste restricţii de călătorie, aşa că, din punct de vedere uman, am dorit să îi respectăm dorinţa de a fi mai aproape de familie”, a declarat directorul sportiv al clubului american, David Lee.

În legătură cu transferul în Arabia Saudită, Mitriţă a declarat: ”A fost un an foarte dificil pentru mine şi pentru familia mea. Soţia mea şi cu mine aşteptăm naşterea primului nostru copil în săptămânile următoare şi ea nu putea fi alături de mine la New York. Vreau să mulţumesc sincer clubului pentru că mi-a dat şansa de a juca fotbal şi de a fi alături de familie. Din prima zi susţinerea fanilor a fost una formidabilă şi vreau să le transmit toată dragostea mea. Le doresc clubului şi colegilor mei tot ce e mai bine pentru restul sezonului”.

Mitriţă ar fi trebui să se supună unei carantine obligatorii la revenirea în Statele Unite după fereastra oficială FIFA, precum şi după cea din noiembrie.