“Satelitul” Ştiinţei, “set alb” cu Podariul

0
404

3În derby-ul Doljului din etapa a şasea a Seriei C3, Universitatea II Craiova a învins cu 6-0 pe CS Podari. Proaspăt debutant în Liga I, la doar 16 ani, Vladimir Screciu (foto) a confirmat încrederea lui Gigi Mulţescu şi a deschis scorul în minutul 13, după o acţiune spectaculoasă, pornită de la centrul terenului şi încheiată cu un şut de la marginea careului în dreapta portarului advers. Atacantul Alex Popescu a majorat avantajul în minutul 39, după un şut în colţul lung, iar Burlacu a stabilit scorul primei reprize chiar înaintea terminării acesteia. Acelaşi Burlacu a punctat după pauză, cu o lovitură de cap din centrarea lui Alex Popescu, iar în minutul 75 şi-a completat hat-trick-ul. Pe final, şi Alex Popescu a reuşit dubla. Corneliu Papură a utilizat echipa: L. Popescu – Vlădoiu, Cioinac, Hreniuc, Ionescu – Surugiu, Buzan, Dinu (30 Burlacu) – R. Petre (76 Bârzan), A. Popescu,  Constantin (57 Enache).

De partea cealaltă, Victor Naicu a jucat cu:  Mecea – Ciocârlă, Lică (64 Raicea), Avram,  Miculaiciuc – D. Stancu (56 Chircan), Velica, Fieraru (76 Sârmon), Preda – Aria (80 Neacşu), Cl. Bălan.

Cu 7 puncte după 6 runde, Universitatea II urcă pe locul 7, în timp ce Podariul, care are un meci mai puţin jucat, a rămas cu 4 puncte şi este pe locul 12. În celălalt meci disputat ieri în Seria C3, Concordia II – CS Mioveni II . CSO Filiaşi joacă duminică, de la ora 13, în deplasare, cu FCM Alexandria.