Doi morți într-o noapte, în urma unor accidente

0
975

În ultimele 24 de ore, două persoane şi-au pierdut viaţa, în Dolj, în urma unor accidente rutiere.

Aseară, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN 56 a avut loc un accident rutier. Un autoturism condus de o femeie de 36 de ani, din comuna Galiciuica, a lovit, în apropiere de Podari, un bărbat de 51 de ani, din Calafat, care se afla lângă o mașină oprită pe partea carosabilă. Din păcate, bărbatul a decedat pe loc. Femeia a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Azi-noapte, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Segarcea au fost informați că pe DJ 561 a avut loc un accident rutier. La ieșirea din Segarcea, un autoturism la volanul căruia se afla  un craiovean de 44 de ani, din Craiova, a intrat în coliziune cu un moped condus de un bărbat de 60 de ani, din Segarcea, în aceeași direcție de mers. În urma evenimentului rutier, din păcate, conducătorul mopedului a decedat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvarşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-au produs accidentele.

Totodată, a fost dispusă efectuarea unor expertize medico-legale pentru stabilirea cauzelor deceselor.