Alb-albaştrii sub lupă

0
90

craiovaMitrovic – Nu i se poate imputa neapărat golul, dar a avut câteva degajări aiurea şi putea aduce victoria oaspeţilor în ultimul minut, la acea ieşire hazardată. Un portar care nu apăra nici în a doua ligă elveţiană îi este preferat lui „Popică” al nostru, un oltean tânăr şi talentat.

Dimitrov – Are rol mai ofensiv, dar cam tot cu 5 fundaşi joacă Universitatea, ţinând cont şi de calităţile bulgarului, reliefate la faza ratării din repriza a doua, când s-a lăsat pe spate la reluarea centrării lui Gustavo.

Kelic, Barthe, Briceag – Cei trei îşi pot asuma golul primit.

Bancu – A avut o reluare bună, la un corner în prima repriză, în rest nu s-a prea remarcat.

Zlatinski – Unul dintre jucătorii care poate să alerge mult la mijloc, dar care acum nu a adus vreun bonus ofensiv.

Screciu – Dezastru. A fost un meci oribil, a greşit aproape orice minge. Păcat, fiindcă pe vremea lui Mulţescu devenise unul dintre cei mai interesanţi tineri din fotbalul european, fiind monitorizat de Benfica.

Băluţă – A jucat doar 20 de minute şi s-a accidentat. Va fi o pierdere mare pentru următoarele două meciuri.

Bărbuţ – N-a făcut un meci rău, a avut câteva acţiuni personale, deşi puţine finalizate, iar în unele cazuri a făcut excese de driblinguri. A tras puţin pe lângă poartă, cu stângul, în prima parte. Se vede că are calitate.

Roman – N-a avut nicio reuşită. Era foarte important pentru el dacă ar fi marcat la acea lovitură de cap, după un corner, prima ocazie de gol a Craiovei.

Mitriţă – A intrat bine în joc, foarte activ, deşi exagerează cu pasele „mascate”, a greşit multe. A spart gheaţa, marcând, dar a avut noroc, fiindcă şutase prost.

Gustavo – A intrat destul de bine, a creat pericol. Păcat că nu a plasat mai bine cele două şuturi din afara careului.

Tiago Ferreira – A intrat pe final, când Mangia trebuia să fi aruncat în teren un jucător ofensiv, gen Burlacu.