Divan Film Festival, anulat de organizatori după o furtună în comuna doljeană Cetate

0
325

Ediţia de anul acesta a Divan Film Festival a fost anulată după ce, în noaptea de duminică spre luni, o furtună puternică a distrus Gara Fluvială, spaţiul principal de proiecţii şi dezbateri din Portul cultural Cetate, pe malul Dunării, anunţă organizatorii manifestării, citați de Mediafax.

“Din păcate, nu am revenit cu veştile bune pe care le pregăteam. Pe malul Dunării a avut loc noaptea trecută o furtună care a distrus Gara Fluvială, spaţiul nostru principal de proiecţii şi dezbateri. Până ne regrupăm şi găsim alte soluţii, anunţăm cu părere de rău că Divan Film Festival nu va mai avea loc anul acesta la Craiova şi Cetate, în perioada 9-18 august, aşa cum anunţasem. Ne pare rău”, se arată în mesajul publicat de organizatori pe contul de Facebook.

Organizat de Fundaţia pentru Poezie “Mircea Dinescu”, Divan Film Festival s-ar fi aflat, anul acesta, la a X-a ediţie. Evenimentul este dedicat cinematografiei şi bucătăriei balcanice şi este cunoscut pentru atmosfera relaxată şi spaţiile neconvenţionale în care se desfăşoară.