Mai mulți elevi din Dolj, Gorj și Olt donează pentru un „Colț de bibliotecă”

0
147

Mai mulți elevi de la școlile gimnaziale din Crușeț (județul Gorj), însoțiți de profesorii coordonatori Tatiana Blendea și Eleonora Popa, din Vulpeni (județul Olt) și de la Liceul Tehnologic „Alexandru Macedonski” din localitatea Melinești (județul Dolj) se vor afla mâine, 9 mai 2019, la Craiova, pentru a participa prima acțiune din cadrul proiectului „Un cititor, o carte”.

Derulat de Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, acesta are ca scop înființarea unui „Colț de bibliotecă” în școlile județului Dolj, în mod deosebit în unitățile de învățământ care deservesc comunitățile defavorizate. Elevii din cele trei localități vor dona cărți, culegeri și materiale specifice bibliografiei școlare pentru clasele I-VIII, în cadrul unei acțiuni care va avea loc cu începere de la ora 14.30, în Sala „Marin Sorescu”.

Potrivit reprezentanților bibliotecii doljene, cărțile, culegerile și orice alte materiale specifice bibliografiei școlare pentru ciclurile primar și gimnazial pot fi donate de craioveni până la sfârșitul acestui an. Pentru mai detalii despre proiect, pentru colaborări și orice alte informații: tel. 0251.532.267, interior 110.