Atletico Madrid: Diego Costa riscă o grea suspendare!

0
84

Atacantul lui Atletico Madrid, Diego Costa, eliminat sâmbătă seara, (minutul 28), în partida cu FC Barcelona (0-2), riscă o grea suspedare. Cotidianul „Marca” menţionează că în raportul arbitrului Gil Manzano, se regăsesc consemnate expresiile triviale proferate de Diego Costa, la adresa conducătorului jocului, între care „te bag în… mătii, care ţi-a dat naştere”. De asemenea, arbitrul consemnează că Diego Costa l-ar fi ţinut de braţ, în momentul arătării cartonaşului roşu. Pentru aceste insulte şi comportamentul agresiv, Diego Costa, calmant de catalanul Gerrard Pique, ar putea fi aspru sancţionat, fiind şi recidivist. O atitudine recalcitrantă, probată şi pe vremea în care a evoluat la Chelsea. Atletico Madrid a pierdut orice şansă la titlu, ecartul de 11 puncte faţă de FC Barcelona, cu şapte etape înainte de final, fiind greu de recuperat.