Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor , despre „biruinţa vieţii asupa morţii”

0
226

Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, transmite un mesaj de Paşte în care vorbeşte de „biruinţa vieţii asupa morţii”, dar şi despre sacrificiul militarilor români pentru securitatea şi stabilitatea Alianţei.

„Aceste zile ale Sărbătorii Învierii Mântuitorului stau sub semnul biruinţei luminii asupra întunericului şi a vieţii asupra morţii şi ne îndeamnă să ne gândim la lucrurile cu adevărat importante din viaţa noastră. Sunt momente în care, mai mult ca oricând, nu trebuie să uităm de sacrificiul pe care militarii noştri îl fac zilnic pentru liniştea fiecăruia dintre noi, pentru asigurarea securităţii ţării şi a stabilităţii Alianţei din care facem parte”, este mesajul ministrului Apărărăii, Mihai Fifor, de Paşte.

Ministrul are un mesaj şi pentru militarii români care se află în misiune în afara graniţelor ţării.

„Dragi militari români, oriunde v-aţi afla slujind sub drapel, în România sau în diferite colţuri ale lumii, departe de casă şi de cei dragi, ştiu că trăiţi cu toţii Sărbătoarea Paştelui în acelaşi spirit românesc, în ideea de a fi mai buni unii cu alţii, de a-i ajuta pe cei aflaţi în nevoie şi de a lupta mereu pentru o cauză dreaptă”, mai spune Mihai Fifor.

„Gândurile mele cele mai sincere se îndreaptă şi către veteranii Armatei României, către familiile celor care au căzut la datorie şi, deopotrivă, către toţi cei care se dedică în fiecare zi îndeplinirii obiectivelor asumate de România, în unităţile militare de pe întreg teritoriul ţării, îndeplinind cu succes misiunile încredinţate. Tuturor, vă suntem pe deplin recunoscători şi vă asigurăm de întreaga noastră preţuire. Sărbători fericite şi Hristos a Înviat!”, este mesajul ministrului pentru veteranii de război şi familiile celor care au căzut la datorie.