Reghecampf: “Le-am arătat jucătorilor nuiaua şi au alt randament”

0
664

După victoria cu Farul, scor 1-0, în urma căreia Universitatea Craiova a ajuns la 6 victorii consecutive în Liga I şi a terminat sezonul regular pe podium, antrenorul Laurenţiu Reghecampf a declarat:

”Sperăm ca la primul meci din play-off să continuăm pe aceeași linie. Obiectivul nostru este să ajungem cât mai sus, locul doi dacă se poate, și să câștigăm Cupa României. Trebuie să-și dea seama jucătorii de ce vin la antrenamente, de nivelul lor, de ce pot face pe teren. Mulți au uitat aceste lucruri, a trebuit să le arăt puțin nuiaua, ca la copii mici, și acum randamentul lor este altul. Avem jucători care vin după bancă și schimbă jocul, aduc prospețime.  Știam că Papp este un jucător foarte bun, dar mi-era teamă că nu a jucat mult timp, mi-era teamă de o nouă accidentare. Am avut șansă cu el, a jucat foarte multe meciuri într-o perioadă foarte scurtă. Mă bucur pentru el că marchează, face foarte bine faza de apărare. Am discutat mult cu Nistor, l-am felicitat după meci, pentru că mi-a plăcut reacția lui. Eu țin enorm la toți jucătorii, mai ales la cei care știu că au muncit enorm, dar depinde doar de ei”.

Marcatorul unicului gol din partida cu Farul, Paul Papp, a spus la final: „Toată echipa a jucat foarte bine și ne bucură chestia asta. Am închis bine culoarele, știam că au un joc combinativ. Sperăm să o ținem tot așa și în play-off, unde o să fie meciuri frumoase, tari. Aceste partide ne plac. Vedem apoi unde ne aflăm. A fost o perioadă foarte grea pentru mine, dar m-am dedicat sută la sută antrenamentelor specifice. Eu îmi fac treaba, încerc să nu pierd dueluri și să pasez foarte bine”.