Geografia Turismului în practică

0
373

În  perioada 08-10 martie 2019 studenții de la Facultatea de Științe, Departamentul de Geografie, Specializarea Geografia Turismului vor desfășura stagiul de practică din cadrul proiectului Stagii de practică pentru studenţii Facultăţii de Ştiinţe (POCU 90/16.3/16.4/106711) la Târgul de Turism al Olteniei, ediția a IV-a. Cel mai mare eveniment din Oltenia dedicat industriei turismului se va desfășura la Centrul Multifuncțional Craiova, unde vor fi prezente firme expozante, precum: agenții de turism,  hoteluri și pensiuni, companii de transport auto și feroviar, companii aeriene, companii de asigurări, restaurante și firme de catering. Agențiile de turism care vor fi prezente la târg au anunțat oferte speciale pe perioada târgului.

Evenimentul va avea loc în paralel cu Horeca Expo Oltenia– ediția III, iar vizitatorii vor avea parte de oferte speciale pentru sectoarele horeca, panificație și cofetărie.

Studenții Universității din Craiova vor participa alături de organizatori la promovarea zonelor de atracție turistică din Oltenia și la desfășurarea de conferințe pe tema dezvoltării turismului regional.