De Crăciun avocații din Baroul Dolj dăruiesc bucurie pentru viață

0
698

Pentru al doilea an consecutiv, avocații din Baroul Dolj au ales să împodobească bradul de Crăciun în scop caritabil. Dacă anul trecut donațiile au mers către ANCAAR Craiova, anul acesta ele se vor îndrepta către Tabăra Bucuriei – prima tabără pentru copiii cu afecțiuni oncologice și alte boli grave din Oltenia (aflată în construcție la Bratovoești) – și către copiii din secția de oncopediatrie a Spitalului nr 1 Craiova.

 

Globulețele și decorațiunile au fost confecționate de mânuțele dibace ale elevilor din clasa profesoarei Valentina Crețan de la Școala Gimnazială “Mircea Eliade” și din clasa profesoarei Roxana Soreanu de la Școala Gimnazială “Gheorghe Țițeica” din Craiova. Tot globuri delicat lucrate a dăruit și o doamnă doctor oncolog. Podoabele au fost așezate în brad și ele vor fi achiziționate de către avocații din barou.

Banii strânși sub formă de donație vor merge către cauza amintită mai sus. Un gest lăudabil și emoționant – în bradul fiecărui avocat din baroul Dolj se va afla anul acesta un globuleț care va oferi bucurie pentru viață! Felicitări, doamnelor și domnilor avocați! Felicitări elevilor de la cele două școli craiovene! Sărbători cu liniște și sănătate tuturor!