Cristiano Bergodi a anunţat că demisionează

0
1073

După eşecul cu Chindia, al doilea la rând pe teren propriu, după cel cu Clinceni, Cristiano Bergodi a anunţat că demisionează din funcţia de antrenor al Universităţii Craiova.

“Meci nereuşit din toate punctele de vedere, îmi pare rău pentru toţi care iubesc această echipă. Am jucat haotic, fără sens, nu mi-a plăcut deloc. Eu sunt vinovat de această situaţie. Eu sunt antrenorul şi nu sunt de vină băieţii, am zis deja că îmi dau demisia, am şi anumite probleme. Alte echipe se lamentează că le lipsesc jucătorii, dar aici nu se spune nimic, deşi n-am avut Bancu, Koljic, Bălaşa, Cicâldău, care sunt de anumit nivel, dar asta este” a spus Bergodi la conferinţa de presă.

”Cel mai urât meci, am jucat slab, nu știu ce se întâmplă, multă confuzie. Eu sunt antrenor și eu sunt vinovat de acest lucru. Am avut jucători care au lipsit, dar eram convins că cine intră poate juca bine. Nu dau vina pe ei, eu am vină pentru această înfrângere, am și probleme, mă gândesc  să îmi dau demisia. Nu stau în cer în ciuda sfinților. Am și probleme și poate asta s-a văzut și în jocul echipei. Jucătorii nu au nicio vină, la pauză se putea schimba toată echipa, dar și antrenorul. Probabil fără mine echipa pornește din nou cu altcineva. Eu cred că sută la sută îmi dau demisia” a declarat Cristiano Bergodi după meci, la Digisport.