Parlamentul se reuneşte pentru a-l numi preşedinte la ANCOM pe fostul premier Sorin Grindeanu

0
125
Sorin Grindeanu

Birourile Permanente reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor au decis, ieri, ca plenul reunit al Parlamentului să aibă loc astăzi, de la ora 13.00, pe ordinea de zi fiind inclusă numirea preşedintelui Autorităţii Naţionale în domeniul Comunicaţiilor (ANCOM).

„Mâine (n.r. astăzi) la şedinţa comună, pe baza raportului (n.r. comisiilor de specialitate) vom supune votului Parlamentului numirea preşedintelui Autorităţii Naţionale în domeniul Comunicaţiilor”, a precizat preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu după şedinţa Birourilor permanente reunite.

De asemenea, pe ordinea de zi a plenului reunit va figura numirea a doi consilieri de conturi la Curtea de Conturi, pe baza raportului comun al Comisiilor de buget de la Senat şi de la Cameră.

Comisia economică, industrii şi servicii din Senat şi Comisia pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor din Camera Deputaţilor au adoptat, pe 24 octombrie, un raport favorabil privind nominalizarea fostului premier Sorin Grindeanu pentru funcţia de preşedinte al ANCOM.