Un mort şi trei răniţi în accident pe Centura de Nord Craiovei

0
163

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut miercuri seara, pe Centura de Nord a Craiovei, o persoană pierzându-şi viaţa în timp ce alte trei au ajuns la spital în stare gravă.

Din cercetările poliţiştilor de la Rutieră s-a stabilit că şoferul unui autoturism Dacia, Costinel Constantin, de 45 de ani, din Craiova, în timp ce circula pe DJ 643 F, dinspre Gherceşti către Craiova, la intersecţia cu DN 65 F (Centura de Nord a Craiovei), nu a respectat semnificaţia indicatorului ,,Cedează trecerea”, neacordând prioritate autoturismului Rover condus de Ion Vila, de 41 de ani, din comuna Unirea, Dolj, şi a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului deosebit de violent, Dacia s-a făcut praf, iar Roverul a ajuns în şanţ. Din accident a rezultat decesul conducătorului auto şi vătămarea corporală gravă a pasagerilor din Dacie, respectiv Ion Constantin, de 72 de ani, Florian Tecliciu, de 56 de ani, şi Trandafira Constantin, de 65 de ani, toţi trei din Craiova, care au fost transportaţi cu ambulanţe SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

„Poliţiştii Serviciului Rutier ajunşi la faţa locului au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de uciderea din culpă şi vătămarea corporală din culpă”, a precizat agent principal Amelia Barbu din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.