PDL Dolj se pregăteşte de alegerea candidatului pentru preşedinţie

4
89

Europarlamentarul Marian Jean Marinescu a precizat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, paşii care trebuie parcurşi în vederea nominalizării candidatului la alegerile prezidenţiale, care vor avea loc, anul viitor, în luna decembrie.

„Colegiul Director al PDL a stabilit ca în perioada 7 octombrie – 5 decembrie să fie desemnat candidatul partidului la funcţia de preşedinte al României, urmând ca aceia care vor dori să se înscrie în cursă să facă acest lucru până pe 14 octombrie, pentru a avea la dispoziţie două luni de zile pentru ca să-şi prezinte proiectul pentru România” a declarat preşedintele PDL Dolj, Marian Jean Marinescu. Vicepreşedintele PDL a mai spus că aceia care îşi vor depune candidaturile trebuie să îndeplinească anumite criterii şi vor trebui să vină prin organizaţiile judeţene şi să-i convingă pe delegaţii desemnaţi, adică să le obţină votul, fiind vorba de alegeri interne în toată regula.

Europarlamentarul Marinescu a precizat că el nu intenţionează să-şi depună vreo candidatură şi că nici nu s-a gândit vreodată, dar în PDL sunt destui oameni competenţi, cu un CV ireproşabil, care nu numai că pot intra în cursă, dar pot să şi câştige alegerile la anul viitor. Preşedintele democrat-liberalilor doljeni este convins că toate forţele de dreapta vor susţine candidatul PDL pentru că acesta este singurul partid cu organizaţii în toată ţara şi cu o strategie bine pusă la punct.

4 COMENTARII

  1. Noi, PDL-stii o propunem pe ILEANA SERBAN.
    Faptul ca are diploma de studii superioare falsa nu este un impediment, deoarece dansa, in PDL, are un CV ireproşabil, datorita caruia nu numai că poate intra în cursă, dar pooate să şi câştige alegerile la anul viitor. Cum si unde a terminat liceul ?!

  2. Dupa ce a fost propus pentru functia de ministru al apararii, care i se potriveste perfect, domnul Marinica Dinca este propunerea PDL Dolj pentru a fi candidat la functia de presedinte al Romaniei! In acest fel, PDL Dolj continua politica de promovare a politicienilor care inainte de toate trebuie sa fie TINEri!

  3. Flavius Sirop ar fi cel mai bun. Tanar si energic, prezentabil, echilibrat, nu este nici hot penal ca Fane, nici prostanac de la prima impresie ca Marinica. In plus, nu este incredibil de prost, precum celelalte variante propuse de PDL sub titulatura TINEri. Eu as vota Sirop-candidat la presedintie din partea PDL Dolj.

Comments are closed.