Halep joacă azi la simplu în optimi şi la dublu mixt în sferturi

0
233

Simona Halep va disputa astăzi la US Open, atât meciul de simplu cu Sabine Lisicki, cât şi pe cel de dublu mixt, alături de partenerul ei, Horia Tecău, întâlnirile contând pentru optimile de finală, respectiv sferturile de finală.

Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, o va întâlni în optimile de finală ale US Open pe sportiva germană Sabine Lisicki, locul 24 WTA şi favorită 24, luni, după ora 19.30, conform programului anunţat de organizatori. Acest meci este al doilea pe arena Louis Armstrong, după partida de dublu pe care Florin Mergea şi coechipierul său indian, Rohan Bopanna, favoriţii numărul 6, o vor disputa, de la ora 18.00, cu cuplul Daniel Nestor/Edouard Roger-Vasselin (Canda/Franţa), cap de serie numărul 9, în optimile de finală ale probei.

Simona Halep şi Horia Tecău sunt programaţi pe terenul Grandstand pentru meciul de dublu mixt din sferturile de finală, cu perechea Monica Hingis/Leander Paes (Elveţia/India), cap de serie numărul 4. Aceasta este a parta întâlnire de dublu de pe Grandstan. Tot pe acest teren, în meciul al doilea al zilei, Horia Tecău şi colegul său olandez, Jean-Julien Rojer, vor da piept cu echipa americană Eric Butorac/Scott Lipsky, în optimile de finală ale probei de dublu masculin.