0
296

CS “U” Craiova – Gloria Bistriţa, astăzi, ora 20:45, în direct la TVR 1

Reînfiinţata CS Universitatea Craiova îşi începe astăzi aventura în liga secundă (Seria 2), trupa “alb-albastră” urmând să primească, pe “Ion Oblemenco”, vizita Gloriei Bistriţa, echipă ce stagiunea trecută a activat pe prima scenă fotbalistică.

Aşadar, un adversar tare pentru gruparea păstorită de Municipalitate, grupare ce şi-a fixat drept obiectiv pentru acest sezon, promovarea.

“Gloria e o echipă extrem de puternică, însă sperăm să începem campionatul cu dreptul”

Prefaţând confruntarea, tânărul tehnician oltean, Erik Lincar, s-a arătat conştient de valoarea oponentei, dar mizează pe aportul publicului, care speră a veni în număr cât mai mare pe legendara arenă a Băniei: “Gloria Bistriţa, o echipă extrem de puternică. Încă din returul campionatului în Liga 1, pregătea începutul pentru Liga a 2-a. 70 la sută dintre jucători sunt aceiaşi ca în Liga 1. E o echipă omogenă, cu jucători cu reale calităţi, care va veni pe Ion Oblemenco să nu primească gol. Eu şi jucătorii mei ne dorim să fim la fel de concentraţi, de ambiţioşi ca până acum. Sperăm ca publicul că fie alături de noi, în număr cât mai mare şi să începem campionatul cu dreptul.”, a declarat Erik Lincar, în cadrul conferinţe de presă susţinută joi.

În aceeaşi notă a vorbit şi reprezentantul jucătorilor prezent la conferinţă, fundaşul Florin Pătraşcu, care a venit în această vară de la desfiinţata CS Turnu Severin: “Va fi un meci tare în care avem nevoie de aportul publicului. Sperăm să începem cu o victorie”.

La întânirea din această seară, Erik Lincar ar putea trimite în teren următoarea echipă: Brac – Cârjă, Pătraşcu, Ljubinkovici, I. Stancu – Opriţa, Dragalina, Ad. Ionescu, Cr. Ganea – Dragu, Voinea.

Echipa lui Mititelu, deplasare la Satu Mare

Cealaltă echipă cu sediul în Craiova, dar mutată la Severin, FC “U” Craiova, va debuta la Satu Mare, contra Olimpiei. Meciul este programat tot astăzi, dar de la ora 11:00.

Weekend-ul viitor, cele două Universităţi se vor afla faţă în faţă, pe terenul echipei lui Mititelu.

Altfel, prima rundă a seriei a doua mai programează jocurile: FC Bihor Oradea – UT Arad, Olt Slatina – CSM Râmnicu-Vâlcea, Minerul Motru – CS Mioveni, ASA Târgu-Mureş – Metalul Reşiţa.

Iată şi programul primei serii: CF Brăila – Unirea Slobozia, SC bacău – FC Clinceni, Unirea Târlungeni – CSMS Iaşi, Gloria Buzău – Farul Constanţa, ACS Berceni – Rapid Bucureşti, Rapid Suceava – Sportul Studenţesc.