“Cupa Craiovei”, un fiasco pentru gazda SCM

1
432

Deşi se anunţa un regal handbalistic, ţinând cont de numele echipelor participante, Cupa Craiovei s-a transformat într-un fiasco pentru echipa gazdă. În afara prestaţiilor descurajante şi a eşecurilor destul de drastice înregistrate, SCM Universitatea Craiova a pierdut două jucătoare pe care le transferase în vara aceasta, portarul Anastasija Babovic şi coordonatorul Ana Paola Rodrigues, acestea urmând să rateze o mare parte a sezonului următor. Aşadar, blestemul accidentărilor, început imediat după marea performanţă din 2018, urmăreşte şi anul acesta echipa de handbal a Băniei, care îşi propusese obiective superioare celor din ultimii doi ani, când s-a zbătut în subsolul ierarhiei interne.

„În urma investigațiilor medicale ale jucătoarelor Anastasija Babović și Ana Paula Rodrigues, vă anunțăm că veștile nu sunt deloc îmbucurătoare. Babovic are o ruptură a ligamentului încrucișat și va lipsi o perioadă îndelungată de pe teren, în timp ce Rodrigues are o fractură cervicală. Ambele accidentări au venit în urma meciurior din cadrul Cupei Craiovei. Se fac eforturi ca ultima să fie cât mai repede aptă pentru meciurile oficiale. Personalul medical al clubului nostru a petrecut două nopți în spital, fiind alături de cele două jucătoare.  Suntem alături de sportivele noastre și ne dorim să le revedem cât mai repede pe parchet” a anunţat clubul SCM Craiova.

Echipa antrenată de Bogdan Burcea a obţinut un succes la limită şi două înfrângeri la scor la Cupa Craiovei, încheind competiţia pe locul 3. Câştigătoarea acestei ediţii a fost campioana Ligii Florilor, Rapid Bucureşti, iar SCM Rm. Vâlcea a ocupat locul 2, pentru ca formaţia maghiară Alba Fehervar să termine pe ultima poziţie.

Rezultatele de la Cupa Craiovei: Rapid București – SCM Rm. Vâlcea 34-28, SCM Craiova – Fehervar 29-28, SCM Craiova – Rapid București 20-30, SCM Rm. Vâlcea – Fehervar 39-29, SCM Craiova – SCM Rm. Vâlcea 32-40, Rapid București – Fehervar 38-27.

Liga Florilor începe pe 28 august, iar SCMU Craiova joacă acasă în prima etapă, cu Minaur Baia Mare.

 

1 COMENTARIU

  1. Lipsa de profesionalism la nivelul pregătirii fizice. Că sa tina bani pentru el Burcea nu are la dispoziție un staf valoros. Din același motiv o serie de jucătoare fara valoare sunt ținute în lot pentru că nu au pretenții financiare. Nu m as mira ca și Flori Stanciu de bucurie că l secondează pe Burcea să facă munca voluntară.

Comments are closed.