Un nou concert Lara Fabian anunțat la Sala Polivalentă din Craiova

0
1014
După două tentative eșuate de a concerta în fața publicului craiovean, Lara Fabian pare-se că va urca, totuși, pe scena Sălii Polivalente din Craiova. Opera Română Craiova a anunțat, ieri, că celebra soprană va susține un spectacol-eveniment, intitulat „Pop Opera”, în data de 17 noiembrie 2019, în cadrul ediției a XVI-a a Festivalului Internațional „Elena Teodorini”, organizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Municipal. Lara Fabian a programat în data de 11 decembrie 2016 un concert la Sala Polivalentă din Craiova, dar acesta a fost amânat ca urmare a unor probleme de ordin tehnic și reprogramat în data de 3 octombrie 2017. Însă evenimentul a fost anulat, la vremea respectivă organizatorii susţinând că nu au primit acceptul managementului cântăreţei pentru desfășurarea lui. Biletele pentru „Pop Opera” vor fi puse în vânzare din 19 august 2019.
«Lara Fabian, artista ale cărei performanțe live transmit o emoție rar întâlnită într-o sală de spectacol, a pregătit spectacolul-eveniment „Pop Opera” special pentru publicul craiovean. La Sala Polivalentă din Craiova, iubitorii muzicii vor putea savura un altfel de concert, pentru care faimoasa artistă a selectat cele mai frumoase piese interpretate în cei peste 30 de ani de carieră muzicală», a anunțat, ieri, Opera Română Craiova, printr-un comunicat de presă.
Evenimentul va face parte din programul celei de-a XVI-a ediții a Festivalului Internațional „Elena Teodorini” (12 octombrie – 17 noiembrie 2019), care va cuprinde spectacole pe scene nu numai din Craiova, ci și din Râmnicu Vâlcea și București. „Spectacolul-eveniment susținut de Lara Fabian va fi punctul culminant al festivalului conceput ca o punte către lumea muzicală internaţională și o modalitate de a face cunoscută activitatea lirică din Craiova”, se mai precizează în comunicatul de presă al Operei craiovene.
Un moment special al spectacolului din 17 noiembrie îl va reprezenta duetul cu tenorul român Bogdan Mihai, invitatul special al Larei Fabian. Calitățile sale muzicale i-au deschis porţile marilor teatre de operă, printre care Opera de Stat din Stuttgart, Opera Germană din Berlin, Teatrul Chatelet şi Teatrul Champs Elysees din Paris, Opera din Montreal, Dubai Opera House, Teatrul Verdi din Trieste, Teatrul Bolshoi din Moscova. Cei doi artiști vor fi acompaniați de Orchestra Operei Române Craiova, condusă de dirijorul Dumitru Cârciumaru.