Ryanair : o nouă rută din București către Pescara

0
182

Ryanair, compania aeriană Nr. 1 a Europei, a lansat astăzi, 7 august, o nouă rută din București către Pescara, în Italia. Noua rută vor fi operată cu o frecvență de două zboruri săptămânale începând cu sfârșitul lunii octombrie, și este parte a programului de iarnă 2018 Ryanair din București.

Clienții români și vizitatorii se pot bucura acum de tarife mai mici și de ultimele îmbunătățiri ale programului “Always Getting Better” care include:

 

·         Tarife reduse pentru bagajele înregistrate – o taxă mai mică de 25€ pentru un bagaj de 20kg

·         Ryanair Rooms cu 10% în Credit de Călătorie

  • Ryanair Transfers – opțiuni lărgite de transport terestru cu noul partener Car Trawler
  • Promisiunea punctualității – 90% dintre zborurile noastre vor fi la timp
  • Promisiunea de preț – găsește un tarif mai mic și îți vom returna diferența + 5€ în contul My Ryanair

     “Suntem încântați să lansăm această rută nouă din București către Pescara, în Italia. Noul serviciu va fi operat cu o frecvență de două zboruri săptămânale începând cu sfârșitul lunii octombrie, ca parte a programului nostru Iarna 2018 București. Pentru a sărbători scoatem la vânzare locuri promoționale de la doar 26.99€ pentru călătorii în noiembrie, acestea fiind disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, Joi, 9 august. Pentru că se vor vinde rapid, dar și pentru a nu rata această promoție specială, clienții trebuie să se grăbească și să acceseze www.ryanair.com pentru rezervări.” : Olga Pawlonka, Ryanair