De la terasă au ajuns 29 de zile după gratii

2
181

Aburii alcoolului le-au deschis apetitul pentru scandal. Dacă la mijloc mai sunt o femeie supărată şi patru bărbaţi care doresc să îi apere onoarea, atunci ingredientele sunt suficiente. Conflictul nu s-a încheiat bine pentru trei dintre scandalagii, pentru că poliţiştii au intervenit şi, în baza probatoriului administrat, au fost introduşi în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj. Călin Pop şi Alin Dumitraşcu vor sta la răcoare pentru o perioadă de 29 de zile, iar pe numele lui Dan Pîrvulescu a fost solicitat mandat de arestare preventivă în lipsă, toţi fiind suspectaţi de comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Sâmbătă, în jurul orei 23.30, Călin Pop (40 de ani), Alin Dumitraşcu (30 de ani) şi Dan Pîrvulescu (49 de ani), toţi din Craiova, se aflau pe o terasă situată pe strada „Drumul Apelor”, unde consumaseră băuturi alcoolice, aflându-se într-o stare de ebrietate avansată. Motiv pentru care aveau chef de scandal. Marius Vîrvoreanu (25 de ani), Victor Manea (55 de ani), Radu Dumitru (46 de ani) şi Marian Ţuţuleanu (56 de ani), din aceeaşi localitate, se aflau la o petrecere în zonă. Soţia unuia dintre cei patru a venit la terasa unde chefuiau primele trei personaje amintite, pentru a cumpăra, se pare, ţigări. Călin Pop, Alin Dumitraşcu şi Dan Pîrvulescu nu s-au putut abţine să nu facă tot felul de observaţii la adresa ei. Femeia, după ce a plecat de la terasă, s-a dus şi le-a spus lui Marius Vîrvoreanu, Victor Manea, Radu Dumitru şi Marian Ţuţuleanu ce a păţit. Aceştia au venit la cei trei de pe terasă să îi tragă la răspundere, iar de aici s-a pornit un adevărat scandal, în care a apărut şi un cuţit, care a dispărut însă în momentul în care s-au auzit sirenele maşinilor de poliţie. Petrecăreţii de pe terasă i-au răzbit pe cei patru care au vrut să apere onoarea femeii.

Dan Pîrvulescu se sustrage cercetărilor

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, port fără drept de arme albe în locuri publice şi lovire, iar în baza probatoriului administrat Călin Pop şi Alin Dumitraşcu au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Ulterior, în cursul zilei de duminică, Parchetul şi-a însuşit propunerea de arestare preventivă şi a înaintat dosar instanţei de judecată care a emis mandate de arestare preventivă. Poliţiştii Secţiei 3 Craiova continuă cercetările în această cauză, totodată fiind întreprinse măsuri pentru depistarea şi prinderea celui de-al treilea învinuit, Dan Pîrvulescu, care în prezent se sustrage cercetărilor.

2 COMENTARII

  1. hmmm pai poate nu stie lumea cat de drogat este acest INTERLOP calin pop si ma mira faptu ca politia nu a luat mici o masura impotriva sa atata timp…oare domnii cu epoleti nu se intreaba de unde are calin bani sa isi cumpere S clase?cred ca da…de la MARFA normal ca el cu asta se ocupa mai nou…prostitutia a cam lasato..eee ce mai are 5 femei la roma…asta este calin pop…..

Comments are closed.