Adversarele Ştiinţei din Conference League: Podgorica a învins Laci

0
847

Adversara Universităţii Craiova în turul 2 preliminar al UEFA Conference League se va decide între formaţia muntenegreană FK Podgorica şi cea albaneză, KF Laci. În prima manşă a duelului dintre cele două, disputată pe „Donja Gorica Arena” din capitala Muntenegrului, gazdele s-au impus cu 1-0, golul fiind marcat de Jovan Vujovic, în minutul 57, din penalty.

Albanezii au avut ocazia de a egala în minutul 90+5, dar kosovarul Mentor Mazrekaj a ratat o lovitură de pedeapsă, apărată de portarul Ivezic. Albanezii, cu mai multă experienţă în cupele europene, au dominat prima repriză, iar formaţia din Muntenegru a echilibrat duelul după pauză, reuşind să şi marcheze.  La FK Podgorica a evoluat şi fostul atacant de la Pandurii, Admir Adrovic, ajuns acum la 33 de ani, el creând faza penalty-ului din care muntenegrenii au marcat. La meci au asistat circa 300 de spectatori. Capacitatea arenei din Podgorica este de 4.000 de locuri, iar aceasta putea fi ocupată în procent de 30 %.

Fanii Ştiinţei nu pot asista la meciurile din turul 2 preliminar

Formaţia din Bănie îşi va afla adversarul din Conference League după returul programat pe 15 iulie, la Elbasan, o localitate aflată la 43 de km de Tirana şi la aproape 90 de km de Laci, echipa albaneză neavând un stadion propriu pe care să organizeze meciuri din cupele europene. La meciul retur sunt aceleaşi condiţii pentru accesul spectatorilor.  Universitatea Craiova va întâlni Laci sau FK Podgorica pe 22 iulie, pe „Ion Oblemenco”, cu porţile închise, oltenii având de ispăşit încă o etapă de suspendare a terenului propriu, după incidentele de la meciul cu Honved Budapesta, de acum doi ani. Fanii olteni nu-şi vor putea încuraja favoriţii nici la meciul din deplasare, UEFA interzicând accesul suporterilor oaspeţi la partidele din preliminariile competiţilor europene.

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu FC Argeş

Dacă pentru meciul din Conference League nu pot permite accesul fanilor, Universitatea Craiova a pus în vânzare biletele la primul meci oficial al sezonului pe „Ion Oblemenco”, cel din prima etapă a Ligii I, cu FC Argeş, programat pe 17 iulie, de la ora 21. Preţurile acestora. 15 lei la peluze, 30 de lei la tribuna a II-a, 40 de lei la tribuna I, 70 de lei la VIP 2 şi 100 de lei la VIP. Conform noului protocol de desfășurare a competițiilor de fotbal, pot asista spectatori ocupând până la 50% din capacitatea stadionului „Ion Oblemenco”. Au acces pe stadion următoarele categorii: persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2. Documentele medicale care atestă apartenența spectatorilor la una din cele 3 categorii de mai sus vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul (digital sau printat).

 

 

Foto: vijesti.me