Invitație la concurs de desen: „Siguranța copiilor în sport”

0
401

Fundația “Terre des hommes” România lansează o invitație la desen tuturor copiilor până în 18 ani și premiază ideile originale pentru o siglă care să reprezinte ideea de siguranță a celor mici în sport. Desenele primite până la data de 11 iulie 2021 au șansa să câștige premii interesante și să participe la o expoziție din cadrul unei gale ce va avea loc în luna iulie.

Sigla cu tema „Siguranța copiilor în sport” va fi oferită cluburilor sportive din țară care respectă măsurile necesare așa încât copiii să facă sport într-un mediu prietenos, sigur și benefic dezvoltării lor armonioase.

Prin „Siguranța copiilor în sport” se înțelege: copiii fac sport din pasiune și din plăcere; sportul este o muncă de echipă între copii, antrenori și părinți; copiii au nevoie de un spațiu în care să practice sportul în siguranță; atmosfera alături de colegi și antrenori trebuie să fie cât mai plăcută.

Trei desene vor fi desemnate câștigătoare. Premii speciale vor primi și 20 dintre cele mai creative lucrări, care vor fi selectate și expuse la Gala „Un Mediu Sigur pentru Copii în Sport”, în perioada 19 – 23 iulie 2021.

Premiile – un ceas fitbit, o boxă bluetooth, mouse, lampă de birou, pixuri, ceasuri amuzante, șepci, tricouri, USB cards și multe altele – sunt oferite cu ajutorul partenerilor proiectului: Federația Română de Fotbal și Federația Română de Gimnastică.

Toate informațiile privind concursul pot fi găsite pe https://tdh.ro/ro/regulament-concurs-de-desen-crearea-siglei-siguranta-copiilor-sport.