Craiova: Doljean dat în urmărire prins de jandarmi la Tribunalul Dolj

2
307

Reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Dolj au anunțat că, astăzi, 07 iunie a.c., în jurul orei 11.00, jandarmi din cadrul unității, aflaţi în serviciul de pază la sediul Tribunalului Dolj, l-au depistat pe numitul P.A., de 21 de ani, din localitatea Drăgoteşti, jud. Dolj, care, în urma verificărilor, s-a stabilit că era dat în urmărire, întrucât pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru comiterea unor infracţiuni de efectuare a unor operaţiuni cu produse susceptibile a produce efecte psihoactive. La faţa locului au fost solicitaţi specialişti din cadrul I.P.J. Dolj, iar persoana în cauză le-a fost predată pentru luarea măsurilor legale.

2 COMENTARII

  1. RECTIFICARE -FAMILIA L-A TRIMIS LA POLITIE, NU L-A PRINS NIMENI! IN POZA E ALTUL….HABAR NU AVETI SA PUBLCATI O STIRE- LE FABRICATI! NICI EL, NICI FAMILIA NU STIE CE ACUZATII I SE ADUC DAR STITI VOI!!! HALAL JURNALSTI!

  2. RECTIFICARE -FAMILIA L-A TRIMIS LA POLITIE, NU L-A PRINS NIMENI! IN POZA E ALTUL….HABAR NU AVETI SA PUBLCATI O STIRE- LE FABRICATI! NICI EL, NICI FAMILIA NU STIU CE ACUZATII I SE ADUC DAR STITI VOI!!! HALAL JURNALSTI!

Comments are closed.